Ontinyent posa a la venda l’1 de desembre la tercera tanda dels xecs ‘Tornem Junts’ per a la campanya de Nadal

0
1031
Els comerços d'Ontinyent van rebre una injecció econòmica amb aquesta iniciativa.

La web www.quedataontinyent.com posa a la venda xecs de 10, 25 i 50 euros que podran gastar-se pel doble del seu preu en 325 establiments locals

L’Ajuntament d’Ontinyent posarà el pròxim 1 de desembre a la venda la tercera tanda dels xecs consum «Tornem Junts», inclosos a la campanya ‘Queda’t a Ontinyent. Compra a casa’. Es tracta de 120.000 euros que s’afegiran als 600.000 euros i als 400.000 euros posats en circulació a les dues primeres tandes, i que com als anteriors casos, tindran un cost per a les persones compradores de la meitat del seu valor nominal. En esta tercera tanda, a fi d’arribar al nombre més gran de persones beneficiari possible, no podran comprar xecs aquelles persones que ho hagen fet en les dos fases anteriors.

El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que «volem continuar impulsant l’activitat econòmica en el sector comercial, hostaleria i serveis durant la campanya de Nadal vista la bona acceptació i els resultats obtinguts durant la campanya inicial», remarcava. En aquesta tercera tanda es comptarà amb més establiments, que afegits als que ja ho van fer en les anteriors dos ocasions, permetran gastar els Xecs en 325 establiments. El regidor destacava que es tracta d’establiments de tota classe, com comerços, hostaleria i serveis que demostren «la potencialitat comercial que té Ontinyent. Esta campanya està servint també per a redescobrir-nos tots els comerços i serveis que hi havia a Ontinyent i, de vegades, no coneixíem», incidia Úbeda.

En aquesta tercera tanda es posaran en circulació Xecs de 10 , 25€ i 50 euros que es podran gastar pel doble del seu preu (20, 50 i 100 euros) fins al pròxim 31 de desembre. El màxim nombre de xecs que es podran adquirir serà de 50 euros per persona (100 euros per a consumir). Els xecs són personals i intransferibles, i cada xec val només per a una única compra. El regidor animava a la ciutadania a «quedar-se estos nadals a Ontinyent. Comprar i consumir a la nostra ciutat és donar suport a l’economia de la nostra ciutat», manifestava.

L’adquisició dels xecs «Tornem Junts» es realitzarà a través del web www.quedataontinyent.com. Sols caldrà introduir el DNI o NIE per tal de constatar que la persona està empadronada a la ciutat i té més de 18 anys, realitzant-se la compra amb targeta de crèdit, rebent-se tot seguit via correu electrònic el xec o xecs adquirits.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí