Ontinyent organitza una plantació urbana on xiquets apadrinaran arbres

0
878
La regidora de Medi Ambient d' Ontinyent en la presentació de la iniciativa

La regidoria de Sostenibilitat d’ Ontinyent posa en marxa la iniciativa “Apadrina’m! Creixem junts” perquè xiquets de 6 anys vegen l’evolució de l’arbre

Fomentar l’estima per la natura i l’entorn és el principal objectiu de “Apadrina’m! Creixem junts”, la nova activitat impulsada per la regidoria de Sostenibilitat d’ Ontinyent, per la qual cada xiquet nascut en 2011 pugen plantar i veure evolucionar un arbre a la seua ciutat.

La regidora de Sostenibilitat, Patricia Folgueras, presentava en roda de premsa una iniciativa “amb la que no ens limitem a continuar en les accions que venim emprenent per crear pulmons verds a la ciutat, sinó que volem fer-ho involucrant a les famílies, tot fomentant entre els xiquets i xiquetes que senten els arbres i l’entorn com a seu, i l’estimen”, explicava. Els participants seran els nascuts a 2011 “perquè són els que han començat els estudis de primària, i pensem que és una edat molt adequada per poder veure evolucionar i créixer amb ells els seus arbres”, afegia Folgueras.

La plantació tindrà lloc el 4 de març, havent de temps fins al 24 de febrer per a inscriure’s personal o telefònicament al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament. El lloc on es realitzarà la plantació, així com els tipus d’arbres, dependrà de la xifra final de participants, estant barallant-se espais com la zona de Benarrai, la del recinte firal o l’entorn del Poliesportiu, entre d’altres. Folgueras explicava que “a Ontinyent naixen cada any al voltant de 300 xiquets i xiquetes, i la xifra d’inscrits marcarà com va a ser la plantació, tot i que sí podem avançar que va a ser en una zona urbana”, assenyalava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here