‘Ontinyent Participa’ treballa propostes mediambientals i de gestió sostenible

0
1125
El segon taller d'Ontinyent Participa.

Els participants plantegen idees sobre aspectes com l’augment dels recursos forestals, foment del reciclatge i compostatge, millora de la senyalització a l’entorn natural o de les zones verdes urbanes

El Centre d’Iniciatives Culturals (CIC) del barri de Sant Rafel d’Ontinyent acollia aquest dimecres al segon dels tallers formatius de ‘Ontinyent Participa’, impulsats pel Govern d’Ontinyent per fomentar la implicació de la ciutadania al procés participatiu. Les regidores de Govern Obert, Natàlia Enguix, i de Participació Ciutadana, Virtudes González, que intervenien en l’acte, coincidien en destacar l’interès d’estes activitats “per assolir propostes més elaborades i treballades, al temps que continuem fomentant la participació en aquest procés perquè pugam construir entre totes i tots la ciutat del futur”, assenyalaven.

En concret, al taller formatiu ‘Ontinyent participa: Mediambient i sostenibilitat en la responsabilitat corporativa’ van participar prop de 20 persones d’associacions ecologistes, ambientals i socials, així com representants d’empreses privades i particulars, que van plantejar propostes sobre aspectes com el foment del reciclatge i el compostatge, augment de recursos forestals, millora de la senyalització a l’entorn natural, potenciació de l’ús dels mitjans digitals en la gestió del medi ambient, desenvolupament i millora de les zones verdes urbanes, o la potenciació de les campanyes de concieciació mediambiental.

Al taller es va comptar amb la participació de psicòleg Alejandro Aguilera, de “Verd Consultoria Ambiental”, i del biòleg Carlos Úbeda, qui manifestava que “ha estat una experiència genial, on vam treballar nosaltres i totes les persones assistents com un equip”, tot destacant que “amb una iniciativa com Ontinyent Participa la ciutadania veu que comptes amb ella”, remarcava. El proper taller que versarà sobre teixit productiu i comercial de la ciutat tindrà lloc el proper dimecres 30 de setembre a partir de les 19:30h a la Casa Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara. A més, des del passat 14 de setembre i fins al proper 4 d’octubre, la ciutadania pot enviar a través del web www.ontinyentparticipa.es les seues propostes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Aldaia, Alzira i Ontinyent, les tres ciutats de la provínicia de València amb menys deute per habitant

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here