Ontinyent Participa obri aquest dimarts el termini perquè la ciutadania vote els projectes que es realitzen

0
923
La regidora Natàlia Enguix.

Podran votar persones majors de 16 anys empadronades a la ciutat a través de la web www.ontinyentparticipa.es fins el 29 de novembre

La ciutadania d’Ontinyent des d’aquest dimarts 17 de novembre pot votar les 10 propostes finalistes d’Ontinyent Participa 2020. Aquesta edició, adaptada a la pandèmia, compta amb més dies per a votar prorrogant-se el termini fins el proper 29 de novembre a les 23:59h a través de la plataforma web www.ontinyentparticipa.es.

Tota la ciutadania major de 16 anys i empadronada a Ontinyent podrà votar les 5 propostes que desitge de les finalistes. Les propostes finalistes es poden consultar a un audiovisual disponible a les xarxes oficials de l’Ajuntament (facebook, twitter i Youtube) a través del qual cada persona i entitat proposant explica els beneficis de la seua proposta per a la ciutat.

La regidora de Participació Ciutadana, Virtudes González, animava a la ciutadania «a votar els projectes que vulguen que s’executen. Per al Govern d’Ontinyent és molt important escolar la veu de la gent i que es senten partícips de les millores a la nostra ciutat», remarcava.

En aquest sentit, la regidora de Modernització i Transparència, Natàlia Enguix, destacava que «som conscients que tota la ciutadania d’Ontinyent no està familiaritzada amb l’ús d’Internet, tot i que no hem observat cap problema en el moment de presentar les propostes perquè ha sigut l’any que més propostes s’han presentat», però incidia que «per garantir la participació de tot el veïnat hi hauran dinamitzadors socials que estaran per la ciutat per ajudar a totes aquelles persones que desitgen participar en Ontinyent Participa», explicava la regidora. La situació derivada de la pandèmia ha obligat a eliminar les tradicionals paperetes i les votacions es registraran a través de tablets que portaran els dinamitzadors socials.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí