Ontinyent oferirà fins a 10 rutes turístiques gratuïtes durant els mesos d’estiu

0
496
Visitants del refugi antiaeri d'Ontinyent

Hi haurà rutes de trekking aquàtic pel riu Clariano, una ruta noctura de llegendes i mites, d’una per La Vila i d’altra pels refugis antiearis

L’Ajuntament d’Ontinyent ha programat fins a 10 rutes turístiques gratuïtes per als mesos de juliol i agost dins el seu calendari de rutes turístiques guiades. La regidora de Turisme, Sayo Gandia, animava a la ciutadania de totes les comarques veïnes “a participar i gaudir d’Ontinyent durant els mesos d’estiu perquè la ciutat té molts atractius que oferir. Una bona manera de començar a descobrir la bellesa d’Ontinyent es participant en una d’aquestes rutes que són una experiència única”, manifestava.

En concret, el dissabte 6 de juliol tindrà lloc la ruta nocturna de llegendes, mites i miracles on els participants podran descobrir l’explicació i l’origen popular de moltes històries de caràcter màgic. Per als diumenges 14, 21 i 28 de juliol i per als diumenges 4, 11 i 18 d’agost s’ha previst la ruta de trekking aquàtic pel riu Clariano on es descobriran coves, canons, llacs i tobogans, amb flora i fauna de gran interès. Durant el mes d’agost també s’han programat dos rutes per conèixer el passat històric d’Ontinyent. En concret, el dissabte 17 i dilluns 19 es visitaran els refugis antiaeris del Regall i Tortosa i Delgado i el diumenge 25, una ruta cultural per La Vila.

Les rutes seran sempre amb caràcter gratuït i places limitades, podent ampliar-se la informació i realitzant-se inscripcions a la Tourist Info d’Ontinyent, ubicada al Palau de La Vila, de dimarts a dissabte de 9:00 a 13:30 hores i de dilluns a divendres de 16:30 a 19:00 hores. També poden formalitzar-se per telèfon (96.291.60.90) o per correu electrònic (ontinyent@touristinfo.net).

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent fomenta l'ocupació de joves al sector de la comunicació digital amb la Cambra de Comerç

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here