Ontinyent oferirà el Grau Superior de Desenrotllament d’Aplicacions Web en l’IES l’Estació

0
1308

La Generalitat Valenciana ha confirmat la concesió a l’Ies l’Estació d’Ontinyent de l’autorització per impartir un nou cicle formatiu de FP al curs 2020/2021, en concret el Grau Superior de Desenrollatment d’Aplicacions Web en modalitat semipresencial.

Es tracta d’una de les demandes plantejades a principis d’any al si de la Mesa de FP, presidida per l’alcalde Jorge Rodríguez, on va assistir el Director General de FP i Ensenyaments de Règim Especial, Manuel Gomícia, i on també es va tractar la dotació del Grau Mitjà de Tècnic en Fabricació i Ennobliment de Productes Textil a l’Ies Jaume I, que es va confirmar el passat mes de juny.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, destacava “l’impuls que esta donant-se a Ontinyent a la Formació Professional partint de la Mesa de FP, organisme depenent del Consell Educatiu de Ciutat i presidit per l’Alcalde, que vam crear per visibilitzar i fomentar esta modalitat d’estudi que ja veniem fomentant amb accions com la Fira de l’Estudiantat, però a la que voliem donar una nova empenta”, manifestava.

Amb la dotació d’aquest nou cicle formatiu a l’Ies l’Estació “fem un nou pas endavant al treball que ve fent-se a Ontinyent amb la implicació de totes i tots per donar a la FP la importància que té i que es mereix, i que la seua projecció servisca per fomentar l’accés de les persones als llocs de treball i que les empreses disposen  de ma d’obra qualificada, en aquest cas vinculada a un sector clau com les noves tecnologies”, manifestava.

El Cicle Formatiu en Desenrotllament d’Aplicacions Web pertany a la família profesional d’Informàtica i Comunicacions, i permet accedir al títol de Tècnic Superior en Desenrotllament d’Aplicacions Web. Consta de 2000 hores i permet accedir a llocs de treball com ara Programador Web, Programador Multimèdia, o Desenvolupador d’aplicacions en entorns Web.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here