Ontinyent ofereix servei de Sala d’Estudi al CiC de Sant Rafel per preparar els exàmens de gener

0
81
El regidor Óscar Borrell a la Sala d'Estudi del CiC.

Óscar Borrell anima a l’estudiantat de la ciutat i la comarca a aprofitar les comoditats d’un espai dotat de taules amb separadors, calefacció i connexió wi-fi

L’Ajuntament d’Ontinyent va a posar en marxa per quart any consecutiu un servei de sala d’estudi al Centre d’Iniciativa Cultural (CiC) del barri de Sant Rafel oberta tot el dia per preparar els exàmens de gener, i que podrà ser utilitzat tant per alumnat de la ciutat com d’altres localitats veïnes.

Es tracta d’una iniciativa de la regidoria d’Educació que es va posar en marxa en 2019 de forma pionera a les Comarques Centrals, per tal de donar les màximes facilitats possibles a l’estudiantat per estudiar en època d’exàmens. La sala romandrà oberta de 8:00 a 22:00 hores diàriament del 26 de desembre al 26 de gener, a excepció dels dies 31 de desembre, 1 i 6 de gener, quan estarà tancada i en el dia 5 de gener amb horari reduït fins migdia.

El regidor d’educació, Óscar Borrell, animava a l’estudiantat “a aprofitar les comoditats d’aquest espai, un servei que només sol ser accessible en grans capitals i que s’ha consolidat dins la nostra aposta per ser una ciutat educativa, que valora la formació com a eina imprescindible per construir el futur de les persones”, assenyalava.

L’aula compta amb calefacció i dues connexions wi-fi, la de la biblioteca del CiC i altra adherida a la Xarxa Nacional d’Universitats accessible per alumnat universitari de tota Espanya. A les 40 places d’esta sala s’afegeixen durant el dia les 32 de la sala de lectura de l’edifici, que mantindran el seu horari habitual.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí