Ontinyent obrirà una oficina d’assessorament als afectats per la gota freda

0
848
Jorge Rodríguez ha anunciat la posada en marxa de l'oficina a Ontinyent

Jorge Rodríguez agraeix a la ciutadania “que Ontinyent una volta més haja actuat des de la unió i el treball colze a colze front a les adversitats”

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha anunciat l’obertura d’una Oficina d’Assessorament a les persones afectades per l’històric episodi de pluja a la ciutat i el seu terme. Esta oficina canalitzarà la informació sobre les gestions a realitzar davant entitats i administracions per tal d’aconseguir ajudes públiques, i estarà oberta del 25 de setembre al 8 de novembre a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 hores.

Jorge Rodríguez tenia paraules d’agraïment per a la ciutadania, “ja que Ontinyent una volta més ha actuat des de la unió i el treball colze a colze front a les adversitats. Cal agrair a tota la gent que ha treballat sense descans per recuperar la normalitat, i especialment a la ciutadania que ha actuat de manera exemplar i des de la comprensió davant una situació d’emergència on devíem prioritzar per atendre primer a les persones i després sobre els bens”, manifestava.

L’obertura de l’oficina coincideix amb el període de 45 dies naturals que s’obrirà una volta el Consell aprove aquest divendres el decret que ja va anunciar a Ontinyent el President del Consell, Ximo Puig, per tal de canalitzar les ajudes als municipis. Cal recordar que el Ple de l’Ajuntament d’Ontinyent aprovava aquest dijous en sessió extraordinària una proposta de l’alcalde per tal de demanar formalment la consideració de “zona greument afectada per una emergència de protecció civil”, la coneguda com a “declaració de zona catastròfica”, declaració que facilitaria l’arribada d’ajudes tant per al sector públic com privat per part del Govern d’Espanya.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent Medieval es trasllada enguany a nous espais per les obres al barri de la Vila

L’alcalde també advertia que tota aquella persona que tinga assegurança sobre els seus bens “que ho notifique a la seua companyia i no espere a les ajudes públiques, perquè estes no cobriran els danys que ja estan assegurats”, explicava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here