Ontinyent obri l’exposició sobre les inversions a la ciutat cofinançades per fons europeus i l’ajuntament

0
230
Jorge Rodríguez i Pablo Úbeda han inaugurat l'exposició.

Jorge Rodríguez posa en valor les inversions milionàries d’Europa a Ontinyent com a part d’una estratègia per transformar la ciutat

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, posava hui en valor les inversions milionàries d’Europa a Ontinyent “no com a obres que milloren la vida de les persones de forma aïllada, sinó com a part d’una estratègia de desenvolupament que transformarà la ciutat”. Eren paraules del primer edil en l’acte d’inauguració de l’exposició “Edusi Ontinyent”, ubicada al Museu Tèxtil, que des d’aquest divendres mostra amb pannells explicatius i informació audiovisual les obres que s’estan executant a la ciutat amb 5 milions d’euros cofinançats pels fons FEDER i l’Ajuntament d’Ontinyent.

Jorge Rodríguez incidia en què “la pertinença a la Unió Europea té una repercusió a la nostra vida , no és un ens abstracte”, i també feia referència a l’anunci fet dies arrere de que Ontinyent comptarà en 2023 amb 16 milions d’inversions, dels quals el 70% corresponen a fons externs, i entre ells els procedents d’Europa: “La pròpia UE ens exigeix aquest exercici de transparència, i pensem que la gent també ha de poder saber més sobre a què es destinen els diners públics”.

En l’acte també intervenia el regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, qui apuntava que “la Unió Europa ha defès sempre que la transparència comunicativa sobre tot el procès de cada projecte, i saber quina institució ha invertit en ells és important. Per això, des de l’Ajuntament d’Ontinyent conscients d’aquest requisit disposem d’un decàleg de 10 bones pràctiques comunicatives, de les quals ja s’han executat dos com és Pavelló Europa i l’anell ciclopeatonal”. El regidor avançava que als propers mesos es continuarà difonent les diferents accions i projectes inclosos dintre dels Fons Feder de l’Edusi Ontinyent.

Els pannells de l’exposició, feta en materials reciclats i reciclables, mostren actuacions socials, econòmiques i ambientals en projectes com l’anell ciclopeatonal, el Pavelló Europa, el carrer Sant Antoni, el projecte de la

Cantereria, el Museu del Tèxtil, el Centre de Formació o la reforma del Mercat Municipal. L’exposició podrà ser visitada per la ciutadania des del proper dilluns 19 de desembre i fins el 15 de gener en horari de matí i vesprada de 10:00 a 13:30 i de 17:00 a 19:30 hores.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí