Ontinyent obri la seua primera convocatòria d’ajudes a entitats de promoció econòmica per concurrència competitiva

0
2426
Ajuntament d'Ontinyent.

Podran demanar ajudes fins al 5 de juliol les entitats inscrites al Registre Municipal d’Associacions des d’almenys 1 any abans de la publicació de la convocatòria

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert la seua primera convocatòria d’ajudes a entitats locals de promoció econòmica pel sistema de concurrència competitiva. El regidor de l’àrea, Pablo Úbeda, recordava que estes ajudes a les associacions de caràcter socio-econòmic es venien concedint de forma nominativa, atenent les circumstàncies de cada entitat i sent ratificades posteriorment pel Consell Econòmic i Social. Aquest sistema canvia enguany en passar a regir-se per una ordenança aprovada pel Ple Municipal, basada en criteris objectius i que compta també amb el suport del Consell Econòmic i Social.

Així, les entitats associatives de caràcter socioeconòmic legalment constituïdes que tinguen seu oberta a Ontinyent i estiguen inscrites al Registre Municipal d’Associacions des d’almenys 1 any abans de la data de publicació de la convocatòria podran optar a subvencions de fins al 100% del cost dels seus projectes de promoció i foment de l’activitat econòmica a Ontinyent, dinamització comercial, innovació empresarial i promoció de la ciutat. Aquestes activitats s’han de desenvolupar a Ontinyent i mostrar un clar interés social i de dinamització econòmica, entre altres aspectes contemplats a l’ordenança.

Pablo Úbeda destacava que esta convocatòria d’ajudes “suposa la cristalització d’un intens treball per aplicar la nova ordenança, un procés regit pel consens i la transparència i que suposa un nou pas endavant en l’articulació d’impuls eficient a la promoció econòmica a la ciutat”. L’import mínim de la subvenció serà en qualsevol cas superior als 1.000 euros, i el termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al proper 5 de juliol, podent ampliar-se la informació de les bases i la convocatòria a la web www.ontinyent.es seguint la ruta Ajuntament-Àrees-Promoció Econòmica-Ajudes i Subvencions.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí