Ontinyent obri la convocatòria d’ajudes municipals de fins a 100 euros mensuals per a lloguer jove

0
2173
Jorge Rodríguez i Jordi Vallés.

Les sol·licituds es podran presentar des d’aquest dijous i primarà les zones de Poble Nou i La Vila per tal de revitalitzar-les

L’Ajuntament d’Ontinyent obri esta setmana la convocatòria de la seua línia d’ajudes per a l’accés al lloguer per a joves de la ciutat, per valor de fins a 100 euros mensuals i 1200 euros anuals. La iniciativa, que va estar presentada el passat mes de juliol per l’Alcalde Jorge Rodríguez i el regidor de Joventut Jordi Vallés, està inclosa dins del I Pla de Joventut d’Ontinyent, i primarà les zones de Poble Nou i La Vila per tal de contribuir a la seua revitalització.

El regidor de Joventut, Jordi Vallés, explicava que a l’ordenança reguladora d’aquestes ajudes, aprovada al ple municipal, “es contempla que tot tot i que se seguirà una baremació objectiva per l’atorgament i la quantitat de les ajudes, es prioritzarà que l’immoble llogat estiga situat a aquests barris, com també es tindran en compte les circumstàncies familiars o la renda de les persones solicitants. És una actuació que dona resposta a una demanda històrica de la població jove a Ontinyent, i amb la que a més volem reobrir espais i immobles que fins ara estan en desús”, manifestava.

Per accedir a aquestes ajudes caldrà ser major d’edat i menor de trenta-cinc anys, tenir empadronament a Ontinyent i presentar la signatura d’un contracte d’arrendament respecte d’un immoble situat a la ciutat que, a més, constituïsca la seua vivenda habitual. Els detalls complets sobre la convocatòria, les sol·licituds, la documentació i termini es poden trobar a la web municipal www.ontinyent.es, a l’apartat ajuntament/arees/joventut. El termini per a la presentació serà del 11 al 30 de novembre, ambdós inclosos, i es pot ampliar la informació al departament de joventut de l’Ajuntament d’Ontinyent.

El regidor de Joventut animava a les persones interesades a presentar les seues sol·licituds i destacava la importància de posar en marxa esta línia d’ajudes “en un moment clau per donar suport als i les joves que volen emancipar-se en un context complexe econòmica i socialment degut als efectes de la pandèmia”, assenyalava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí