Ontinyent obri el termini perquè els comerços s’adherisquen a la segona fase de la campanya de xecs de consum

0
1393
La primera fase del programa ha tingut bona acollida pels veïns d'Ontinyent.

Juan Pablo Úbeda destaca que a la mateixa podran participar comerços i serveis que no havien participat en la primera part

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini d’inscripcions per a que aquells establiments que no han participat en la 1a fase de la campanya ‘Queda’t a Ontinyent. Compra a casa’, ho facen a la segona des del dia 1 de setembre. El regidor de Promoció Econòmica, Juan Pablo Úbeda, explicava que “en aquesta segona fase podran participar comerços i serveis que no ho havien fet en la primera fase, que es va centrar en ajudar a establiments que havien tingut que tancar portes”.

Així, el període d’inscripció per a participar en la segona tanda de la campanya ja està obert i finalitza el pròxim 15 de juliol. Aquells establiments interessats en participar hauran d’enviar la fitxa d’inscripció signada per correu electrònic a l’adreça adl1@ontinyent.es. La sol·licitud la poden descarregar de la web municipal a l’apartat Gestió Administrativa-Promoció Econòmica (http://www.ontinyent.es/va/page/campanya-quedat-ontinyent-compra-casa).

Una vegada haja finalitzat el procés d’inscripció, serà a partir del proper 1 de setembre quan es reprendrà la venda dels Xecs Tornem Junts. Cal recordar que els xecs es podran adquirir al preu de 10,25,50 i 100 euros, i permetran gastar pel doble del seu preu (20,50,100 i 200 euros) fins al proper 15 de novembre.

El regidor agraïa la col·laboració de les associacions sectorials locals (Associació de Comerços de Sant Rafel, SOC, AHVAL, Comerç IN) i de Caixa Ontinyent en una campanya que “injectarà en poc menys de 6 mesos un milió d’euros i que ens permet redescobrir als nostres comerços i serveis, la nostra hostaleria i la nostra indústria i, per tant, el gran potencial comercial que tenim”.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Caixa Ontinyent posa en funcionament el seu nou 'portal de valors'

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here