Ontinyent obri el termini per sol·licitar ajudes al transport de l’estudiantat

0
223

L’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per a la presentació d’ajudes al transport a l’alumnat universitari, de Formació Professional i d’Ensenyaments de Règim Especial de Música, Dansa i d’Arts Plàstiques i Disseny.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, posava en valor que “aquest any aquestes ajudes són més fonamentals que mai perquè no volem que la crisi econòmica derivada de la pandèmia de la Covid-19 afecte al nostre jovent. Estan diagnosticades aquestes necessitats i des del Govern d’Ontinyent hem treballat sempre perquè cap estudiant de la ciutat abandone els seues estudis superiors ja que la pandèmia deixa al jovent com un dels col·lectius més afectats, segons el Banc d’Espanya”, remarcava.

Així, de l’1 al 15 de juliol tot l’estudiantat universitari que curse estudis en tots els centres del sistema universitari valencià, i els seus centres adscrits, així com alumnat matriculat durant el curs escolar vigent en instituts i centres superiors d’ensenyaments especials, ubicats tots ells fora de la ciutat d’Ontinyent, podrà sol·licitar aquestes ajudes. L’adjudicació d’aquestes ajudes es realitzarà en règim de concurrència competitiva. L’alumnat haurà d’acreditar que estan matriculats durant el curs escolar en almenys el 50% del curs lectiu en qualsevol ensenyament universitari fóra d’Ontinyent, així com estar empadronats a Ontinyent amb una antiguitat mínima de 24 mesos; i ser menor de 30 anys.

L’ajuda que es concedirà a cada sol·licitant és de 100 euros, fins a esgotar el crèdit disponible. Vista la situació d’emergència de salut pública ocasionada per la Covid-19, les sol·licituds es presentaran preferentment de manera telemàtica, per la Seu Electrònica, per tal d’evitar desplaçaments innecessaris. No obstant això, es podrà demanar torn i presentar-la físicament en el Registre General d’Entrada de l’Ajuntament d’Ontinyent. Tant la instància com la informació necessària sobre aquestes ajudes es podran trobar en el departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent i en la pròpia web municipal.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Ontinyent habilita la Sala Gomis per a la celebració de plenaris municipals per complir el distanciament sanitari

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here