Ontinyent obri el termini per demanar les ajudes a participació en fires comercials i elaboració de catàlegs

0
1007
Ontinyent ajudarà a la participació de les empreses en fires

Pablo Úbeda destaca que l’Ajuntament continuarà treballant colze a colze amb els empresaris per la promoció econòmica i la generació d’ocupació a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet pública una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes per a participació en fires, missions comercials i catàlegs per a empreses locals dins d’una de les línies d’actuació del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació del Govern d’Ontinyent. La recepció de sol·licituds per a optar a estes ajudes està oberta durant tot el mes de setembre.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que l’edició anterior va facilitar la participació d’empreses locals en 11 fires i missions comercials de 6 països durant 2017, tot destacant que l’Ajuntament “continuarà treballant colze a colze amb els empresaris per la promoció econòmica i la generació d’ocupació a la ciutat, que ha estat sempre un dels pilars bàsics de l’acció del Govern d’Ontinyent», explicava.

Entre les novetats d’enguany d’esta convocatòria d’ajudes està l’augment de la dotació econòmica de les ajudes que passa dels 30.000 euros inicials de l’any anterior (que es van haver d’ampliar a 51.000) fins a 60.000 euros, o l’accés a les ajudes per concurrència competitiva i no per ordre de presentació, atenent als suggeriments del propi sector empresarial. Altres novetats respecte a les ajudes per a les fires és que l’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables (fins ara era d’un màxim del 50%). Un mateix beneficiari podrà sol·licitar ajuda per a la participació en un màxim de 3 actuacions (Fires o missions comercials) i l’import màxim de l’ajuda no podrà superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades.

Quant als catàlegs, l’import màxim de la subvenció també s’amplia del 50 al 75% dels costos subvencionables, amb un import màxim de l’ajuda que en aquest cas no superarà els 3.000 euros per beneficiari. Esta línia d’ajudes s’afegeix a altres accions impulsores de l’activitat posades en marxa durant esta legislatura com són l’Oficina de l’Emprenedor; la línia de microcrèdits impulsada per l’Ajuntament, Caixa Ontinyent i Innovall; les ajudes al lloguer de naus i locals o les bonificacions de l’IBI a empreses que han creat llocs de treball indefinit.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here