Ontinyent obri el termini per accedir a les invitacions per a la representació del ‘Cant de la Sibil·la’

0
5127
Ontinyent ja ha presentat l'edició 2021 del Cant de la Sibil·la.

El regidor de Cultura anima a les persones interessades a gaudir del tradicional cant religiós el proper dimecres a l’Esglèsia de Santa Maria

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent ha obert el termini per accedir a les invitacions gratuïtes per a assistir a la representació del ‘Cant de la Sibil·la’ el proper dimecres 22 de desembre de 2021, a les 20:30 hores, a l’església de Santa Maria d’Ontinyent. L’entrada serà gratuïta prèvia reserva cridant al telèfon 96.291.82.30, en horari de 10:00 a 14:00 hores, de dilluns a dimecres, amb aforament limitat fins a completar el permés, amb mascareta i acomplint amb les mesures de seguretat d’acord amb la normativa ANTICOVID-19.

El regidor de Cultura, Àlex Borrell, anima a la ciutadania “a gaudir d’una representació de gran qualitat interpretativa, musical i escenogràfica, única al nostre calendari cultural». El Cant de la Sibil·la està organitzat pel grup de música antiga Menestrils i la Colla de Campaners, amb el suport de la parròquia de Santa Maria i el patrocini de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Ontinyent.

La representació, que es celebra en esta data per la celebració de l’advent (temps litúrgic que precedeix el Nadal) tema que també pren el seu especial protagonisme al cant, tindrà lloc a partir de les 20:30 hores del proper dimecres 22 i s’acompanyarà una volta més de la interpretació dins de l’església de la “Dansa de la Mort” a càrrec del Grup de Danses d’Ontinyent. La representació també inclourà les interpretacions de “les Campanes de la Sibil·la” i la “Marxa Processional”. Totes dues representacions, juntament amb les interpretacions del “Cant de la Sibil·la” i del Dies Irae, conformen aquest espectacle medieval.

La direcció musical estarà a càrrec de Francesc Tortosa i la direcció escenogràfica i tècnica de la Colla de Campaners d’Ontinyent. Com a Sibil·les es comptarà amb la participació d’Eva Mateu, Laura Valls i Cecília Blanquer. La interpretació vocal de la Dansa de la Mort la durà a terme Miquel Calabuig, i l’organista será Cristina Mollà. Es compta amb la col·laboració de diversos intèrprets pertanyents a entitats musicals locals, així com enguany el cartell ha estat obra de Patricio Ferrero. La representació també es podrà seguir en directe pel canal youtube de la parròquia de Santa María.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí