Ontinyent obri el termini de sol·licituds per a les ajudes a participació en fires comercials i elaboració de catàlegs

0
4779
Juan Pablo Úbeda, regidor de Promoció Econòmica.

Pablo Úbeda destaca l’aposta del Govern ontinyentí per donar suport al sector empresarial en la promoció econòmica i la generació d’ocupació a la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha fet pública una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes per a participació en fires, missions comercials i catàlegs per a empreses locals. La recepció de sol·licituds per a optar a estes ajudes està oberta des d’aquest dimecres 19 d’octubre i fins dimecres 2 de novembre, tots dos inclosos.

El regidor de Política Econòmica, Pablo Úbeda, recordava que el Govern d’Ontinyent “continua amb una línia d’actuació inclosa dins les mesures de suport al sector empresarial per a la promoció econòmica i la generació d’ocupació a la ciutat, que ha estat sempre un de les línies mestres de l’acció d’aquest Govern. La creació de l’Oficina de l’Emprenedor, les ajudes al lloguer de naus i locals o les bonificacions d’impostos a les empreses que creen llocs de treball són també altres mostres”, destacava.

Les ajudes, dotades amb un total de 60.000 euros (30.000 per a la participació en fires i missions comercials, i altres 30.000 per a l’elaboració de catàlegs), són accessibles pel sistema de concurrència competitiva, amb un import màxim de la subvenció que podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionable. A les fires, Serán subvencionables les despeses corresponents a les Fires o Missions Comercials celebrades durant el període comprés entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2022. Es podrá sol·licitar l’ajuda per a la participació en un máxim de tres fires o missions comercials. En aquest cas, s’haurá de presentar una sol·licitud individual per a cada actuació. L’import màxim de l’ajuda no pot superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades.

Quant a les ajudes a la confecció de catàlegs impresos i catàlegs de productes i altres ferramentes de comercialització i màrqueting, també serán subvencionables les despeses (catàlegs o publicitat) realitzades durant el període comprés entre l’1 de gener i el 30 de setembre de 2022. En aquest cas serán objecte de subvenció les despeses de disseny, maquetació i/o impressió de catálegs; despeses de programació, llicències per utilització de software, despeses de publicitat de l’empresa, etc i l’import màxim de l’ajuda no superarà els 3.000 euros per beneficiari.

La convocatòria registra alguns canvis tècnics respecte a l’edició anterior, com l’establiment d’un import mínim de despesa de 1.000 euros per poder accedir a l’ajuda, i no s’aprovaran subvencions per import inferior a 500; o el fet que atés que en el moment de presentar la sol·licitud ja s’hauran realitzat les despeses subvencionables, a la sol·licitud s’hauran d’adjuntar també els documents de justificació (factures, justificants de pagament de les factures, relació de despeses, declaració d’altres ajudes, aixi com els documents que acrediten la realització dels catàlegs o la participació del beneficiari en la Fira o missió).

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí