Ontinyent inicia les obres del projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal

0
1318
Imatge de la visita dels regidors a les obres del cementeri d'Ontinyent

L’actuació que aprofitarà la dotació de 640 nous ninxols i 116 columbaris per dotar de millors equipaments i una nova imatge a aquest espai

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris la regidora de Cementeri, Mercedes Pastor, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, han visitat l’inici de les obres del projecte que dignificarà el pati 3 del cementeri municipal d’Ontinyent. Es tracta d’una actuació que aprofitarà la dotació de 640 nous nínxols i 116 columbaris al Camp Sant per dotar aquest espai de millors equipaments i una nova imatge, de la que s’han mostrat recreacions virtuals in situ als mitjans de comunicació.

Tant Pastor com Peris coincidien en destacar la necessitat de l’actuació, pressupostada en 294.000 euros+IVA, i que té un termini d’execució de 6 mesos amb el que es preveu que estiga a punt per abans de final d’any. Dels 8.446 nínxols existents es passarà a 9.086, i dels 132 columbaris a 248, amb una previsió estimada de comptar amb espais lliures durant al voltant de 10 anys.

Mercedes Pastor manifestava que “és una bona inversió i també necessària, que en conjunt tindrà un resultat final que agradarà a la ciutadania. El disseny que s’ha projectat realçarà més esta zona que serà urbanitzada i enjardinada o equipada amb banquets, entre d’altres”.

Jaime Peris donava detalls d’una intervenció a executar en aquest pati rectangular de 3.112 m², sense serveis de sanejament, que a més de dotar-se de 4 nous blocs de ninxols i un bloc linial de columbaris, passarà a comptar amb noves instal·lacions d’enllumenat i electricitat; megafonia; xarxa de pluvials; paviments; mobiliari i jardineria, substituint-se els pins per altres espècies com xipresos, llidoners, bojs i plantes de flor.

Jaime Peris posava de relleu que l’actuació “és triplement profitosa, perquè a més d’atendre la necessitat que tenim de nínxols, dignifiquem aquesta part del cementeri i estalviem els enormes costos que ens hauria suposat una ampliació de terrenys”, tot agraint “la predisposició i voluntat de col·laboració amb el projecte que ha mostrat en tot moment la regidora de Cementeri, a la que agraïm el seu treball”, manifestava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí