Ontinyent inicia les obres que invertiran 1 milió d’euros en modernitzar el polígon El Pla

0
1337
Imatge de l'inici de les obres a Ontinyent

És un dels projectes finançats per IVACE i Ajuntament amb 1’6 milions que se sumen a les obres de l’Avda. del Tèxtil (1’1 milions) i el pla municipal cofinançat amb recursos privats (2milions)

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat aquest dilluns les obres que invertiran 1 milió d’euros en modernitzar les infrastructures del Polígon Industrial El Pla. Es tracta d’un dels projectes cofinançats amb 1’6 milions d’euros per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) (70%) i l’Ajuntament (30%) al marc dels 4’7 milions d’euros en accions de millora i modernització dels seus polígons industrials que l’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, va avançar que s’invertiran esta legislatura, incloent 1’1 milions en obres a l’Avda. del Tèxtil i altres 2 milions el pla municipal cofinançat amb recursos privats.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, que visitava este dilluns les obres junt al regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava l’agilitat en la posada en marxa d’estes obres, “ja que som una de les primeres ciutats de tota la Comunitat Valenciana en iniciar les obres que cofinança l’IVACE i que sense dubte ens ajudaran a posar en valor els nostres polígons i fer més atractiva l’arribada de noves empreses a la ciutat”.

En concret, el projecte d’obra civil adjudicat a l’empresa local Construcciones Francés contempla al carrer Flassades la creació i enllumenat d’una vorera des de la rotonda de l’Avinguda de Serco fins al Pont, un nou carril bici des de l’Avinguda del Tèxtil fins al carrer Diables i la instal·lació d’una canonada de fosa davall la nova vorera. Als carrers Trama, Telers i Diables es completarà la urbanització amb intervencions sobre l’aigua potable, enllumenat, xarxa d’evacuació de pluvials, voreres, bandes d’aparcament, asfaltat o senyalització, entre d’altres. A més a més es procedirà a la renovació paisatgística i millora de la zona verda, en aquest cas amb una intervenció a càrrec de l’empresa Vivers Centre Verd. Jaime Peris avançava que als propers dies també s’iniciaran la resta d’intervencions cofinançades per l’IVACE als Polígons de Sant Vicent i l’Altet.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí