Ontinyent neteja i desinfecta tots els carrers del nucli urbà de cara als mesos d’estiu

0
1020
Estat de la Plaça de la Concepció després de la neteja.

El regidor Manuel Cuesta demana col·laboració ciutadana retirant els vehicles per facilitar un millor treball

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, està duent a terme un pla de neteja intensiva i desinfecció de tots els carrers del nucli urbà de cara als mesos d’estiu. Aquest pla, que es desenvolupa durant vàries setmanes, té com objectiu principal dur a terme una neteja a fons de la via pública i els diferents elements del mobiliari urbà com ara senyals de trànsit, papereres, contenidors o banquets.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, demanava la col·laboració ciutadana retirant els vehicles per facilitar un millor treball, “ja que tot i que estem posant senyals amb 48 hores d’antelació advertint de la prohibició d’aparcar, hi ha veïns que fan cas omís, el que dificulta molt les tasques de neteja, i no volem haver de recórrer a la retirada en grua», assenyalava. El regidor explicava que esta neteja està sent duta a terme per un dispositiu que inclou l’ús d’una hidronetejadora de pressió i un camió cisterna carregat d’aigua amb una solució desinfectant que no és agressiva per a les persones però actua tant contra les bactèries que puguen haver a la brutícies.

La neteja, molt més profunda que una neteja ordinària, que permet eliminar fins i tot les taques d’oli de vehicles a les voreres, i es realitza juntament amb el dispositiu ordinari de neteja amb màquines agranadores i agranament manual que està en marxa durant tot l’any. La neteja, que es du a terme a primera hora del matí, per tal de provocar les menors molèsties possibles, inclou també la intervenció en les zones dels contenidors de selectiva i el paviment on es dipositen.

Manuel Cuesta agraïa la col·laboració dels veïns i veïnes, demanava comprensió amb una actuació “necessària i positiva per a totes i tots” que duran estes setmanes va a passar per tots els carrers.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí