Ontinyent modernitzarà els serveis i vials de sis carrers del polígon industrial el Pla

0
802
Joan Sanchis.

L’Ajuntament trau a licitació per 212.000 euros les obres de la IV Fase de millores d’aquesta zona industrial

L’Ajuntament d’Ontinyent dotarà de nous serveis i vials a un total de 6 carrers i una zona verda ubicats al polígon industrial El Pla. Es tracta d’una obra que ha eixit aquest dilluns a concurs públic per un import de 212.170 euros Iva Inclós, subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) dins el Programa de Millora d’Infrastructures de Parcs Empresarials.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que “es tracta d’una nova actuació de les que venim duent a terme als últims anys per millorar els polígons industrials, i així augmentar la competitivitat de les empreses i atraure de noves a la ciutat, en aquest cas, amb el suport de la Conselleria d’Economia Sostenible a través de l’IVACE”.

L’àmbit d’actuació se centra als carrers Diables, Ordim, Teler, Balaguera, carrer Carretera Ermita del Pla i un tram de l’Avinguda del Tèxtil, a més de la zona verda del carrer Jacquard. Quant a les intervencions projectades, contemplen la millora de l’enllumenat públic, mitjançant mesures d’eficiència energètica i/o energies renovables; millora de zones verdes i implantació de les mateixes i sobre el viari de zones/recorreguts biosaludables; regeneració paisatgística i ambiental del polígon; habilitació de nous aparcaments; vials i voreres més àmplies; nous accessos; passarel·les per als vianants; i eixamplament dels vials a 3,5 metres en els vials de doble sentit i a 4 metres en els vials d’únic sentit.

Les bases del concurs de licitació contemplen també una sèrie de millores que podrà incloure l’empresa adjudicatària. El termini per a presentació d’ofertes romandrà obert fins al 11 de juliol, i una volta finalitzat el procés d’adjudicació, l’actuació tindrà un termini d’execució de 4 mesos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí