Ontinyent, Mislata i Sagunt encapçalen el rànquing de ciutats amb menys delictes i Gandia tanca la classificació

  0
  1116
  Reunió de seguretat a Ontinyent

  El Ministeri d’Interior ha situat Ontinyent com a la ciutat de més de 30.000 habitants amb menys delictes de la Comunitat Valenciana, segons un comunicat d’aquest ajuntament.

  Segons les últimes dades recopilades corresponent al període entre gener i juny, Ontinyent va registrar 442 delictes, per baix de Mislata (529), Sagunt, Burjassot i Aldaia, i amb menys de la meitat de casos que Alzira, Paterna o Torrent, en un rànquing que tanca Gandia amb 1707 delictes en aquest període, i en el que no està València capital.

   

  Treball a Ontinyent

  En matèria de seguretat, i al cas concret del disseminat, representants municipals d’Ontinyent, de les forces i cossos de seguretat i dels c col·lectius veïnals del disseminat (Pla de Pola, el Pilar, Helios, Camí de la Pólvora, Mossèn Conca, La Farola o Galàxia) per valorar el funcionament del Pla a estos mesos, un període al qual els representants veïnals es referien com “l’estiu mes tranquil en molts anys”.

  Les forces de seguretat han vinculat aquest extrem amb l’entrada en funcionament dels nous elements de vigilància incorporats, que inclouen els nous drons municipals incorporats en juny i el sistema de cameres instal·lades entre març i juny, que compta amb un total de 16 punts de control que des de l’Ajuntament d’Ontinyent s’ha avançat que van a ampliar-se pròximament.

  Concretament, a la reunió d’esta setmana s’avançava que va a procedir-se a un estudi de les millors ubicacions per a les noves cameres, que una volta estiga realitzat es posarà en comú amb els representants veïnals per tal d’atendre a les seues suggerències abans de procedir a la seua instal·lació.

   

  Dejar respuesta

  Please enter your comment!
  Please enter your name here