Ontinyent millora la seguretat d’accés a la ciutat amb una columna de llum de 12 metres a una rotonda

0
884
La rotonda d' Ontinyent s'haurà de tallar per fer la intervenció

Ontinyent millora la rotonda front al Pont de Sant Vicent, a la carretera CV-650, amb 4 luminàries de 400 watts cadascuna

L’Ajuntament d’ Ontinyent procedirà a millorar la seguretat de la rotonda d’accés a la ciutat per la CV-650 (front el Pont de Sant Vicent) amb una columna de llum de 12 metres. A tal efecte, el departament d’obres procedirà a la realització de tasques de canalització elèctrica que obligaran a desviar el trànsit en esta zona des de dilluns dia 13 a les 8h fins la vesprada de l’endemà, dimarts 14 de març.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, explicava que “al caure la nit la zona queda sense llum i en unes condicions millorables per al que és un dels principals accessos a la ciutat, tant pel que fa a la imatge com sobretot a la seguretat, que és sempre allò més important. Per això demanem a la ciutadania que tinga comprensió amb les molèsties que els puga ocasionar una actuació de millora que és necessària”, manifestava.

Així, va a executar-se la canalització elèctrica que servirà per portar la línia d’enllumenat fins la rotonda, tot i que la columna de llum no s’instal·larà fins al mes d’abril, ja que es troba en aquest moment en fase de fabricació. Esta columna es dotarà de 4 luminàries de 400 watts de llum de sodi càlida, procedents de material reutilitzat d’altres espais municipals, un total de 1.600 watts de potència que els tècnics estimen com l’adequada per enllumenar la rotonda i els seus voltants.

Durant les obres que es realitzaran dilluns i dimarts la Policia Local procedirà a senyalitzar els desviaments: els veïns que vulguen accedir des del casc urbà cap als camins situats abans de la rotonda (dels Presos, de la Pólvora) podran desplaçar-se amb normalitat tant en sentit d’entrada al casc urbà com en sentit d’eixida cap als mateixos; mentre que les persones que necessiten desplaçar-se des de la població cap a la zona de la carretera de València ( CV-650), situada a partir de la rotonda, o des d’aquesta zona fins al casc urbà, podran realitzar-ho per l’Avinguda del Tèxtil i el pont de Sant Vicent en tots dos sentits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here