Ontinyent millora la seguretat dels ciclistes al Carrer Major

0
948
Imatge de la trobada amb Ontinyent en Bici.

L’Ajuntament informa al col·lectiui ‘Ontinyent en Bici’ sobre la millora de la senyalització cèntric carrer de la ciutat

L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà a les properes setmanes la senyalització viària dels carrers Gomis i Maians, per tal de garantir una major seguretat per al trànsit en bicicleta. Així es confirmava des de l’Ajuntament a representants del col·lectiu ‘Ontinyent en Bici’, que havia demanat un aclariment dels termes en que s’ha de produir la circulació de bicicletes en estos carrers, reunió a la que asistien la regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, el regidor de Policia Local, Pepe Gandia, i representants d’aquest col·lectiu.

Des de l’Ajuntament s’informava que la nova senyalítica especificarà que estes vies són compatibles per al trànsit ciclopeatonal en doble sentit, amb un límit de velocitat màxima de 20 kilòmetres per hora per als vehicles motoritzats. Des del consistori es confirmava que la col·locació en breu d’estes noves senyals també permetran donar una major cobertura legal a les persones al cas de potencials accidents que pugueren implicar a ciclistes, vianants i/o vehicles motoritzats.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí