Ontinyent millora 5 camins i paratges del terme amb ajuda de Diputació i Generalitat

0
962
Imatge de les reparacions al camí Molí Guerola d'Ontinyent

L’Ajuntament trau a licitació obres als camins de la Clariana, la Font Santa, Molí de Guerola, Senda dels Cinc Germans i el Barranc de la Purísima per 275.000 euros

L’Ajuntament d’Ontinyent trau esta setmana a licitació les obres de millora de 5 camins i paratges del terme, amb ajuda de la Diputació i la Generalitat. En concret, les obres de consolidació dels camins de La Clariana; el paratge del Barranc de la Puríssima; el Camí Senda dels Cinc Germans i el Camí del Molí de Guerola, es liciten per un import inicial de 135.187,10 IVA, mentre que la creació d’un mur de contenció en el Camí de la Font Santa es liciten per 139.974,05 euros. Un total de 275.161 euros a la baixa, per fer front als quals l’Ajuntament comptarà amb subvencions de la Diputació de València (228.900) i la Generalitat (33.500 euros) en concepte d’ajudes per pal·liar els desperfectes que va causar el temporal de pluges de l’any 2016.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, recordava que “com que l’Ajuntament ja s’havia fet càrrec dels costos de les intervencions que tenien un caràcter més urgent després de les intenses precipitacions en que es van registrar al terme, ara estes ajudes les anem a destinar a altres actuacions en espais que es vegeren afectats per les tempestes, i que anem a procedir a millorar”, destacava.

Una volta finalitze el procés de contractació, el termini d’execució de les obres als camins de La Clariana; el paratge del Barranc de la Puríssima; el Camí Senda dels Cinc Germans i el Camí del Molí de Guerola, serà de 3 mesos, mentre que la creació del mur de contenció en el Camí de la Font Santa tindrà un termini d’execució de 6 setmanes.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  El Consell aprova dos nous decrets per 31,5 milions per ajudes a danys del temporal a habitatges i vehicles

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here