Ontinyent, l’Olleria i Bocairent avancen enl’aliança per impulsar la indústria local

0
1687
Imatge de la trobada a tres bandes entre Ontinyent, l'Olleria i Bocairent

Els alcaldes de les tres localitats estudien projectes a desenvolupar juntament amb les associacions empresarials per potenciar la innovació i modernització al territori

Ontinyent, l’Olleria i Bocairent avancen en la creació d’una aliança per impulsar la indústria en estos municipis. Els alcaldes d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, l’Olleria, Ramón Vidal, i Bocairent, Xavier Molina, es reunien aquest dimarts per tal d’avançar en les possibilitats d’esta aliança i la posada en comú de projectes per potenciar la innovació i modernització, intercanviar experiències i defensar interessos comuns davant administracions superiors. L’aliança també integrarà altres agents socials com les associacions empresarials COEVAL, AEMO i industrials de Bocairent, i es planteja com una eina d’intercanvi d’experiències que puga coordinar polítiques de foment de l’ocupació, incentius fiscals a les empreses, o impuls a la formació especialitzada, entre altres.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, explicava que la importància de la indústria en l’economia local «ens ha animat a treballar en aspectes com la modernització dels polígons amb un pla municipal i també amb ajuda de l’IVACE; a fomentar la indústria amb incentius fiscals i ajudes per a la participació en fires o elaboració de catàlegs; i també a posar-nos en comú amb altres municipis, com ja hem fet amb el pla territorial amb Ibi i Alcoi i ara volem fer en l’àmbit de la nostra comarca amb l’Olleria i Bocairent», manifestava.

L’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, coincidia en destacar la indústria com “un motor econòmic essencial per a l’Olleria, on la ocupació industrial és molt important per a l’economia local. Per això anem a apostar sempre per recolzar aquest sector, i dins d’això pensem que treballar conjuntament amb altres municipis de la comarca amb els que pugam tenir sinèrgies pot aportar-nos coses positives a tots”, apuntava.

Pel que fa a l’alcalde de Bocairent, Xavier Molina destacava que “entenem que la unió fa la força per tal de plantejar plans de treball conjunts davant objectius comuns. Treballant units podrem encetar accions conjuntes de transformació empresarial que siguen interessants per als tres municipis, una línia d’acció que ja vam presentar als representats del sector industrial del nostre municipi, que també van veure l’interès i la conveniència de participar d’aquest tipus de projectes», assenyalava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí