Ontinyent tindrà un jutjat provisional per a la violència de gènere mentre s’amplien les dependències

0
1847
Jutjats d'Ontinyent

La Conselleria inicia els tràmits per llogar un immoble proper a les actuals dependències on oferir servei de manera provisional a Ontinyent

La Generalitat Valenciana millorarà l’atenció a la violència de gènere a Ontinyent metre s’executa l’ampliació del jutjats. La Conselleria publicava aquest dimarts al DOGV una sol·licitud d’ofertes per a llogar un immoble que destinar provisionalment a albergar les dependències del referit jutjat n.3, que s’ocupa dels casos de violència de gènere al partit judicial.

Segons s’exposa al document, l’edifici haurà d’estar en una planta baixa el més propera possible a l’actual seu, situada en Av. Comte Torrefiel, 2 y C/ Ferrán Alsina, amb una superfície d’entre 200 y 300 m² i accessos independents i directes des de la via pública. El termini per a realitzar propostes és de 20 dies naturals des d’aquest dimecres 27 de desembre. El lloguer d’aquesta planta baixa permetrà oferir un millor servei mentre s’executen les obres previstes per la Generalitat a les actuals instal·lacions.

Cal recordar que el passat mes de juny tècnics de Conselleria de Justícia visitaven els jutjats d’Ontinyent per licitar el projecte de la seua ampliació, una visita on confirmaven al regidor coordinador de coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, que els treballs en el Jutjat n.1 consistiran en una remodelació, mentre que l’edifici dels jutjats n.2 i 3, que té la seua entrada pel carrer Ferran Alcina, s’ampliarà ocupant la part del jardí que arriba fins a l’avinguda Comte de Torrefiel. Segons va transcendir aleshores, la idea és que aquesta ampliació no ocupe tota la zona verda que té actualment aquest complex de jutjats, sinó que quede un pati intern que aporte lluminositat i espai enjardinat. A més, també està previst que en aquesta reforma es puga obrir un accés al nou edifici per l’avinguda Comte Torrefiel per a guanyar l’espai que té el desnivell del jardí actualment.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí