Ontinyent organitza una jornada sobre innovació dins la Setmana Europea de l’Empreniment

0
1104
Javier Cabedo (COEVAL), Pablo Úbeda (Ajuntament d' Ontinyent) i Jesús Casanova (CEEI)

L’Ajuntament d’ Ontinyent, COEVAL i el Centre Europeu d’empreses i Innovació de València (CEEI) organitzen aquesta activitat a Ontinyent

La seu de la Confederació Empresarial de la Vall d’Albaida (COEVAL), situada a Ontinyent, acollirà este dimarts 14 de febrer a partir de les 16h una Jornada sobre finançament per a la innovació. La Jornada aquesta emmarcada en la Setmana Europea de l’Empreniment promoguda per la Diputació de València.

L’Ajuntament d’ Ontinyent, COEVAL i el Centre Europeu d’empreses i Innovació de València (CEEI) organitzen aquesta activitat amb l’objectiu de donar a conèixer els instruments financers existents en el mercat a la disposició de les empreses i emprenedors.
La Jornada serà presentada per Bartolomé Nofuentes, Diputat delegat de projectes europeus de la Diputació de València, Pablo Úbeda, Regidor de Promoció Econòmica del Ajuntament d’ Ontinyent, Jesús Casanova, Director General de CEEI València i Rafael Pla, President de COEVAL.

Després d’açò es inciará el desenvolupament del contingut de la Jornada amb la intervenció de Ramón Ferrandis, Director de l’Àrea Econòmic Financera de CEEI València que informarà sobre els instruments de finançament privats i públics (ICO, CDTI i ENISA) per a empreses i emprenedors i les seues novetats. Seguidament per part de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) s’informara als assistents sobre les recents ajudes Createc CV i Digitalitza CV. La Jornada continuarà amb l’exposició per part de l’Institut Valencià de Finances(IVF) dels fons financers existents per a Pimes i Emprenedors.

Finalment Jesús Casanova, Director General del CEEI informarà sobre com aconseguir el Segell Pime Innovadora i després de les preguntes que els assistents vulguen formular als ponents per a ampliar qualsevol informació es donarà per finalitzada la Jornada.

La Jornada que és gratuïta prèvia inscripció en emprenemjunts.es aquesta dirigida a empresaris, gerents, directius de pimes, personal i responsables de depatamientos financers de les empreses, assessors i consultors, així com a emprenedors i qualsevol persona que tinga inquietuds i iniciatives en l’àmbit del empreniment.

L’Ajuntament d’ Ontinyent, COEVAL i CEEI destaquen la importància d’aquest tipus d’activitats informatives que faciliten des de la proximitat a les empreses nous instruments financers per a la millora contínua de les mateixes i del seu territori.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí