Ontinyent invertirà 400.000 euros en millores al carrer Pintor Segrelles

0
984
Imatge de la reunió del regidor Jaime Peris amb els veïns

Jaime Peris presenta una actuació inclosa en el Pla d’Eficiència Urbana que es troba en fase de contractació i s’executarà en el primer semestre de 2018

L’Ajuntament d’Ontinyent executarà en el primer semestre de 2018 un conjunt de millores urbanístiques al carrer Pintor Segrelles per valor de 400.000 euros. El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, presentava aquesta setmana l’actuació a l’Associació Veïnal del barri de San José, que acollia amb satisfacció una actuació que qualificaven de “necessària” i que donarà continuïtat a les millores efectuades pel consistori en el carrer Martínez Valls i el seu entorn.

Peris, que acudia a la reunió junt al regidor coordinador de Govern Obert i Transparència, Joan Sanchis, i la regidora de Ciutadania, Virtudes González, destacava que aquesta actuació, emmarcada en el Pla d’Eficiència Urbana 2017/2018 del Govern d’Ontinyent, “permetrà dotar d’una millor accessibilitat per als vianants i rodada al carrer i al seu àmbit d’influència, donant compliment a més a les recomanacions que s’estableixen en el Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per a la transformació dels creus del barri de San José en espais compartits, i permetent millorar l’atractiu comercial de la zona i el seu entorn”.

La intervenció prevista inclou actuacions en la xarxa de pluvials, aigua potable, enllumenat públic, pavimentació, mobiliari urbà, xarxa de reg o jardineria. En el tram de referència (Martínez Valls – José Iranzo) s’amplien les voreres de 2 a 3 metres d’amplària, i s’estableix el sistema d’aparcament en cordó a cada costat del carril de circulació i a la mateixa cota de la vorera. L’enllumenat actual se substituirà per fanals ornamentals que formaran conjunt amb les noves instal·lades en la zona, amb un total de 24 LEDs d’alt flux lluminós blanc càlid. Les obres es troben en procés de contractació i està previst que comencen la seua execució en el mes de gener, perllongant-se durant al voltant de 4 mesos.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Antonio Carbonell és reelegit com a president de Caixa Ontinyent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here