Ontinyent invertirà 400.000 € en la millora de la comunicació del nucli urbà amb el polígon Sant Vicent

0
1046
Imatge de la carretera que comunica Ontinyent amb el polígon de Sant Vicent.

L’actuació subvencionada per l’IVACE permetrà crear una nova vorera ciclopeatonal i efectuar millores al paviment, enllumenat, senyalització, xarxa d’aigües i soterrar el cablejat de telecomunicacions

L’Ajuntament d’Ontinyent millorarà la comunicació entre el casc urbà i el Polígon Industrial de Sant Vicent per la carretera CV-650 amb una inversió de prop de 400.000 euros, subvencionada parcialment per Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE). En concret, a la IV Fase de millores al polígon de Sant Vicent, es planteja millorar l’accés de vianants i cicilistes per la part esquerra d’esta vía, millorant així la connexió entre el centre urbà i aquest polígon. Esta actuació té un cost de 396.333,49 euros iva inclós, dels quals es comptarà amb una subvenció de 197.222,80 euros de l’IVACE.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que “després de les millores assolides en les fases anteriors al marge dret del “Camí Vell de Xàtiva” i l’Avinguda de València, ara és moment d’actuar a la part confrontant, completant així les millores en aquest entorn d’accés a la ciutat i de comunicació amb el Polígon de Sant Vicent. L’actuació també permetrà millorar notablement la comunicació amb el Camí dels Presos i el Camí de la Pólvora, molt utilitzats per la ciutadania”, assenyalava.

En concret, les obres contemplen la creació d’una vorera ciclopeatonal; millores en els actuals paviments dels vials; ampliació de la xarxa d’aigua potable; soterrament de la línia de telecomunicacions existent; ampliació de l’obra civil d’enllumenat públic; i millores en la senyalització del polígon i carretera de València. Les bases del concurs de licitació contemplen també una sèrie de millores que podrà incloure l’empresa adjudicatària. El termini per a presentació d’ofertes romandrà obert fins al 25 de juliol, i una volta finalitzat el procés d’adjudicació, l’actuació tindrà un termini d’execució de 3 mesos.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí