Ontinyent invertirà 232.000 euros en millorar la seguretat i comoditat de 12 carrers amb ajuda de la Diputació

0
649
Avinguda d'Almansa d'Ontinyent

Jaime Peris agraeix el suport de la corporació valenciana amb el Pla de Camins i Vials, que permetrà pavimentar estes vies repartides per tot el casc urbà

L’Ajuntament d’Ontinyent procedirà pròximament a la millora de la seguretat i comoditat d’un total de 12 carrers de la ciutat, una inversió prevista de 232.000 euros per a la que es comptarà amb una subvenció de 130.000 euros del Pla de Camins i Vials de la Diputació de València. En concret l’actuació permetrà millorar fer tasques de pavimentació i millora del ferm en diverses zones de l’Avinguda Benicadell; Avinguda d’Almansa, Carrer Diables (al tram Ordim-Flassades); Passeig de Germanies (al tram CEAM-Camí Vell de Xàtiva); Carrer Joan Coromines; Avinguda Diputació i Carrer Juan Belda Pastor; Carrer Sant Jaume; Carrer Santa Teresa; Carrer Pintor Segrelles; Carrer Sant Ignasi i Carrer Dos de Maig.

Hui s’ha publicat a la Plataforma de Contractacions del Sector Públic les bases de licitació d’estes obres, un procés que permetrà iniciar les obres en al voltant de dos mesos. En total, es vindrà a millorar més de 15.000 m² de superfície, destacant com a trams de major extensió el carrer Santa Teresa (3.494 m² repartits en dos trams); l’Avinguda d’Almansa (3.190 m²); el Carrer Diables (2.320 m²); i el Carrer Dos de Maig (1.657 m²).

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Jaime Peris, destacava el positiu impacte de comptar amb ajudes com aquesta de la corporació valenciana, “ja que no sols ens permeten realitzar actuacions necessàries per millorar la comoditat i seguretat del trànsit viari, sinó també crear i mantenir llocs de treball amb l’execució d’estes obres”. Peris també valorava positivament el fet que amb aquest pla “s’ens done la possibilitat de triar entre invertir en camins rurals o en carrers, com anem a fer en aquest cas”, recordava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here