Ontinyent invertirà 1’8 milions d’euros més als propers 12 mesos en modernització dels polígons industrials

0
3664
L'acte s'ha celebrat a la seu d'ATEVAL.

Jorge Rodríguez destaca en l’Assamblea General de FEPEVAL que amb les noves inversions s’arribarà als 6’5 milions en millores al període 2017-2023 cofinançades per Ajuntament, Generalitat, Diputació i particulars

Els polígons industrials d’Ontinyent seran objecte de noves millores per valor de 1.820.000 euros als propers 12 mesos. Així ho avançava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, en l’Assemblea General de FEPEVAL, la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, que tenia lloc aquest dijous a la seua d’ATEVAL a Ontinyent, i on el primer edil destacava l’esforç realitzat “per convertir els polígons en autèntiques àrees industrials més competitives, capacitades i atractives per a la captació d’empreses”.

L’alcalde d’Ontinyent explicava que gràcies a la cooperació entre Ajuntament, Generalitat, Diputació i particulars, s’arribarà així als 6’5 milions d’euros invertits en tan sols 6 anys, al període 2017-2023. Jorge Rodríguez afegia que “totes i tots pasem moltes hores de les nostres vides als llocs de treball, i comptar amb espais cada volta més dignes, habitables, eficients i còmodes per treballar és sense dubte un pas endavant com a societat”, assenyalava.

En concret, el primer edil feia al·lusió als 870.000 euros que invertiran l’IVACE (depenent de la Conselleria d’Economia Sostenible) i l’Ajuntament d’Ontinyent en noves millores millores d’infrastructures i serveis a les àrees industrials del Pla, Sant Vicent i Casa Balones. A esta quantitat s’afegiran les fases II i III del Pla Municipal de Polígons Industrials, per un import de 950.000 euros aportats per l’Ajuntament i els propietaris particulars. En total, entre totes dues línies d’acció, seran 1.820.000 euros entre Ajuntament (670.000), Generalitat (600.000) i particulars (550.000).

Cal recordar que estes quantitats s’afegiran a les invertides al periode 2017-2021 en accions com la reurbanització de l’Avinguda del Tèxtil executada per l’Ajuntament i la Diputació de València (1’1 milions d’euros); les millores dels plans de l’IVACE cofinançades per esta entitat i l’Ajuntament als polígons de l’Altet, Sant Vicent, El Pla, Balones i Àrea 37 (3 milions d’euros en total); o la primera fase del Pla Municipal de Millora de polígons, amb més de 500.000 euros en diversos espais.

L’alcalde també recordava que al marc de l’aposta per donar suport a l’activitat empresarial a la ciutat, l’Ajuntament també ha posat en marxa noves bonificacions fiscals, avantatges i instruments per facilitar el creixement de les empreses. Una línia d’acció global que està ajudant a l’obtenció de bons resultats, com la consecució de les menors xifres d’atur industrial dels últims 15 anys, o el fet que Ontinyent lidere la ràtio d’indústries per càpita a la província de València.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí