Ontinyent instal·la 3 noves cameres de vigilància del trànsit al disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

0
1881
Imatge d'una zona de casetes del Disseminat d'Ontinyent.

La seua col·locació també serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem

L’Ajuntament d’Ontinyent ha instal·lat 3 noves cameres de vigilància de trànsit al disseminat, equipament que s’emmarca dins les accions contemplades dins del Pla de Xoc de Seguretat posat en marxa fa al voltant de 2 anys a la ciutat. En concret, una de les càmeres controla l’accés al Camí de l’Alqueria de Sabata; altra a la pujada a l’IES l’Estació, la pròpia Estació i el Cementeri; i una tercera al pàrking del Pou Clar i la carretera cap a Fontanars dels Alforins i la zona de Galindo.

Els regidor de Policia Local, Pepe Gandia, destacava el positiu impacte d’aquest tipus de càmeres, de les que ja es comptava amb més d’una vintena a l’extrarradi, en vies com els camins del Pressos, La Pòlvora, Casa García, el Carril, Helios, la Farola, Bonavista, Puríssima, l’Altet-Clariana, la Baronia, El Pilar i Mossen Conca, Ponseta-Pilar o Camí dels Tarongers, entre d’altres. Gandia destacava que “les dades de robatoris al diseminat han millorat molt des que es va posar en marxa el Pla de Xoc, però tot i això no anem a baixar la guarda sinó al contrari, els agents seguiran reforçant la vigilància a l’extrarradi i afegim noves millores com estes càmeres”, assenyalava.

El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, que coordina la instal·lació efectiva d’estos dispositius, explicava que la col·locació d’estes cameres també s’aprofita com a element dissuasori per a promoure un bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi, ja que un ús inadequat d’aquestos podrà ser enregistrat. Cal recordar que a estes cameres s’afegeixen les de que es disposa per vigilar el trànsit als polígons industrials, algunes de les quals estan ubicades a zones limítrofs amb el disseminat.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here