Ontinyent instal·la enllumenat el Pont de Sant Vicent amb ajuda de l’IVACE

0
666
Pablo Úbeda, Manolo Cuesta i Joan Sanchis

La instal·lació de 49 punts de llum LED es complementa amb millores en la zona verda adjacent i el mur que delimita la carretera

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat l’execució de noves obres de millora a les zones industrials, per afavorir l’activitat de les empreses. En aquest cas es tracta de la dotació d’enllumenat al Pont de Sant Vicent, una actuació pressupostada en 190.000 euros subvencionada per l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), que es complementarà amb altres millores a la zona verda adjacent i el mur que delimita la carretera.

El regidor coordinador de l’àrea de Territori, Joan Sanchis, que visitava les obres acompanyat dels regidors de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, i Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, destacava que esta actuació “continua la línia encetada als últims anys pel Govern de Jorge Rodríguez per millorar els polígons industrials, amb una inversió acumulada als mateixos de més de 5 milions d’euros als últims anys entre Ajuntament, altres administracions i propietaris”, explicava.

L’actuació, que estarà acabada abans de final d’any, inclou la instal·lació de xarxa d’enllumenat públic en les zones del polígon industrial Àrea 37 que no disposen d’aquest subministrament, incloent la col·locació de 49 punts de llum LED que permetran enllumenar el Pont de Sant Vicent. A més a més es procedirà a la reparació de paviments i voreres; reparació del mur de contenció recaent a la carretera CV-650; substitució dels hidrants contra incendis per altres de columna seca de càrrega ràpida; i senyalització horitzontal dels carrers del polígon.

Joan Sanchis destacava que “modernitzar els nostres polígons industrials i els seus accessos ens permet fer-los més eficients i atractius per a les empreses, i afavorint tant que les que ja tenim mantinguen els llocs de feina i com que arriben de noves, generant més ocupació i activitat econòmica a la ciutat. Uns polígons més eficients, segurs, verds i millor equipats ens permetrà avançar millor cap al futur” , concloïa el regidor.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  Els monitors de l’Ombria del Benicadell guien els escolars de Bèlgida, Beniatjar i Otos

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here