Ontinyent instal·la 9 noves cameres de vigilància del trànsit al disseminat dins del Pla de Xoc de Seguretat

0
783
Imatge de la reunió de seguretat d'Ontinyent

La seua col·locació serà aprofitada com a element dissuasori per al bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi

L’Ajuntament d’Ontinyent instal·larà 9 noves cameres de vigilància de trànsit al disseminat, equipament que s’emmarca dins les accions contemplades dins del Pla de Xoc de Seguretat posat en marxa ara fa un any a la ciutat. L’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que es reunia aquest dimarts amb representats veïnals del disseminat, acompanyat pels regidors Manuel Cuesta (Serveis Municipals), Pepe Gandia (Seguretat) i el Comissari de la Policia Local (Juan Serrano), explicava que en esta reunió de coordinació es constatava un descens important dels robatoris als últims mesos, “però que en cap cas va a comportar que baixem la guarda, sinó més bé al contrari, anem a mantenir el reforç de patrulles de la Policia Local a l’extrarradi i a afegir noves millores, com la col·locació d’estes cameres”, avançava.

En aquest sentit, Jorge Rodríguez confirmava que van a instal·lar-se noves càmeres als camins del Pressos, La Pòlvora, Casa García (2), Camí del Carril, Helios, Camí la Farola-Camí Agullent (2) i Camí de Galindo. S’afegeixen a les que ja hi ha instal·lades al Camí Bonavista, Puríssima, l’Altet-Clariana, la Baronia, El Pilar i Mossen Conca (2), Ponseta-Pilar (2) i Camí dels Tarongers. Cal apuntar que estes cameres s’afegeixen a les més de 30 de que ja es disposa per vigilar el trànsit als polígons industrials, algunes de les quals estan ubicades a zones limítrofs amb el disseminat.

Per altra banda, l’alcalde explicava que la col·locació d’estes cameres serà aprofitada com a element dissuasori per a promoure un bon ús dels contenidors de fem en l’extrarradi, ja que un ús inadequat d’aquestos podrà ser enregistrat. El primer edil feia una crida a la ciutadania a «fer un ús responsable racional d’estos contenidors i dels recursos públics en general, perquè són de totes i tots”, concloïa.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí