Ontinyent inicia una campanya de neteja i desinfecció de tots els carrers del nucli urbà de cara a l’estiu

0
278
Tasques de neteja als carrers d'Ontinyent

El dispositiu especial de neteja inclou una hidronetejadora a pressió i un camió cisterna carregat d’aigua amb una solució desinfectant

L’Ajuntament d’Ontinyent, a través de la Regidoria de Serveis Municipals, ha iniciat estos dies el pla de neteja intensiva i desinfecció de tots els carrers del casc urbà de cara als mesos d’estiu. L’objectiu principal és desenvolupar una neteja a fons de la via pública, incloent el mobiliari urbà (senyals de trànsit, papereres, contenidors, banquets, etc…) que permeten millorar la higiene i la imatge de tota la ciutat.

Aquest dispositiu de neteja que inclou una hidronetejadora de pressió i un camió cisterna carregat d’aigua amb una solució desinfectant es realitza tots els anys de cara als mesos d’estiu. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que “no anem a deixar cap carrer d’Ontinyent sense repassar dins d’aquesta actuació de neteja intensiva i desinfecció”. El regidor explicava que aquesta solució desinfectant és inolora, incolora, no és agressiva per a les persones però elimina les bactèries que puguen haver a la brutícies.

La neteja que s’està duent a terme per part d’operaris i màquines és molt més profunda que una neteja ordinària, ja que permet eliminar fins i tot les taques d’oli de vehicles a les voreres, però que es realitza juntament amb el dispositiu ordinari de neteja amb màquines agranadores i agranament manual que està en marxa durant tot l’any. La neteja inclourà, en una segona fase, la neteja dels contenidors de selectiva i el paviment on es dipositen.

En aquest sentit, el regidor agraïa la col·laboració dels veïns i els demanava “comprensió amb una actuació que és necessària”, destacant que aquesta està duent-se a terme a primera hora del matí, per tal de provocar les menors molèsties possibles. Aquesta actuació s’uneix a la neteja intensiva de 26 parcs públics i zones verdes escolars que va realitzar l’Ajuntament durant el mes d’abril.

TAMBIÉN TE PUEDE INTERESAR  L'institut Vermellar de l'Olleria celebra el seu desé aniversari amb un sopar al centre

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here