Ontinyent inicia un pla d’actuacions als col·legis públics amb els efectius de la ‘Brigada DANA’

0
1529
Els regidors, junt als membres de la brigada

Els treballadors contractats amb ajuda del Consell efectuen reparacions atenent peticions i observacions dels propis centres

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat un pla d’actuacions als col·legis públics del municipi amb els efectius de la ‘Brigada DANA’. Cal recordar que el passat mes de desembre la plantilla municipal es reforçava amb 18 persones contractades amb una subvenció autonòmica de 223.000 euros i seleccionades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació, que prestaran servei durant 6 mesos a jornada completa per pal·liar els efectes de la DANA a la localitat. Dins de les actuacions en esta línia es troba el pla d’intervencions als col·legis públics, que s’efectuen tenint en compte les peticions que es fan des dels propis centres.

El regidor d’Educació, Óscar Borrell, i el de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, han visitat les primeres actuacions que s’han fet al CEIP Bonavista, que han inclòs reparacions de goteres a les teulades i actuacions de millora de l’estat dels lavabos, entre d’altres. Borrell explicava que estes reparacions als col·legis “se sumen a eixe tsunami de millores a les infrastructures educatives que va a suposar la inversió de més de 20 milions d’euros dins del Pla Edificant, amb el qual estes actuacions són totalment compatibles. Estes reparacions són lògicament intervencions de menor calat, però suposen altre granet de sorra que mostra la importància que estem donant l’Ajuntament i la Generalitat a una qüestió tan important com és l’educació dels ontinyentins i ontinyentines del futur”, destacava.

Manuel Cuesta, per la seua banda, explicava que la xifra de treballadors de la ‘Brigada DANA’ que es dedicaran a estes funcions anira variant segons les necessitats de les actuacions a dur a terme en cada centre, i confirmava que la majoria de peticions d’intervencions que s’han rebut des dels mateixos “son semblants a les que hem fet al Bonavista, principalment sobre goteres a les teulades i reparacions als banys”, avançava.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí