Ontinyent inicia les obres que tranformaran dues cases en ruïna en 15 habitatges amb la inversió d’un milió d’euros

0
3431
Ontinyent ja ha iniciat les obres al carrer Sant Jaume.

El trànsit viari es desvia pel carrer Tomas Valls fins la Plaça Major, i el fem domèstic del veïnat de la zona s’haurà de dipositar al carrer Ravalet i Plaça de la Coronació

L’actuació que transformarà dues cases en ruïna del barri de Poble Nou d’Ontinyent en un edifici de 15 habitatges nous ja ha començat. Es tracta d’una actuació que suposarà una inversió a la qual l’empresa promotora invertirà al voltant d’1 milió d’euros, comptat amb una subvenció de 472.500 euros dins del programa ARRUR d’Ontinyent, cofinançat per l’Ajuntament, el Govern d’Espanya i la Generalitat Valenciana.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, destacava la importància de l’actuació per donar nova vida a la cèntrica zona, que dona accés a la Plaça Major, en l’actual ubicació dels habitatges dels numeros 11 i 13 del carrer Sant Jaume. Sanchis també recordava que el programa ARRUR comptarà amb més de 8 milions d’euros d’inversió públic-privada en un llistat d’inmobles on també s’sinclouen altres obres en execució, com l’edifici del nº18 del Carrer Maians (front la Societat de Festers) que inclourà altres 17 vivendes més.

Mentre duren les obres (es preveu que entre 3 i 4 mesos)es prohibeix el trànsit al carrer de Sant Jaume, a partir del núm. 11, el qual serà desviat pels carrers de Tomàs Valls, de l’Arquebisbe Segrià i Maians fins arribar a la plaça Major. Els i les vianants no podran passar per esta zona fins que les obres ho permeten, tot i que en ser possible s’habilitarà i senyalitzarà un pas. Per altra banda, el veïnat dels carrers Sant Jaume, Tomás Valls (de Sant Jaume fins encreuament amb c/Teixidors), La Llosa i Ravalet, hauran de dipositar el fem domèstic als contenidors habilitats al carrer Ravalet i la Plaça de la Coronació. Acabades les obres, es restablirà tant el servei habitual de retirada de fem a les portes dels domicilis com el trànsit de vehicles i vianants.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí