Ontinyent inicia les obres que augmentaran l’espai per a vianants i milloraran la xarxa d’aigües al carrer Salvador Tormo

0
1423
Imatge de les obres a Ontinyent.

L’actuació inclosa al Pla d’Eficiència Urbana 2020/2021 té un pressupost de 262.250 euros i un termini d’execució de 4 mesos

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat les obres de reurbanització que permetran augmentar l’espai per a vianants i millorar la xarxa d’aigües al carrer Salvador Tormo, al tram entre els carrers Pintor Segrelles i l’Avinguda d’Albaida. Es tracta d’una actuació inclosa al Pla d’Eficiència urbana 2020/2021 del Govern d’Ontinyent, pressupostada en 262.500 euros, que es desenvoluparà durant un termini estimat de 4 mesos en aquesta cèntrica via del barri de Sant Josep.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, explicava que l’actuació, “segueix la línia de les obres que venim executant dins del Pla d’Eficiència Urbana per avançar cap a una ciutat més accessible, segura i còmoda per als vianants. En aquest cas és una intervenció que era especialment necessària per a renovar la xarxa d’aigües, que encara tenia conduccions de fibrociment de més de 40 anys d’antiguitat, i també per adaptar les voreres a l’actual normativa d’accessibilitat», assenyalava.

En concret, els treballs permetran renovar un total de 352 metres de canonades de fibrociment mitjançant la instal·lació de noves conduccions de fundició dúctil de 80 a 100 milímetres; s’ampliaran les voreres dels actuals 1’2 metres fins als 2 metres d’amplària, amb rajoles granítiques de 60x40x5 centímetres i vorades de formigó de 50x25x15 centímetres; i s’instal·laran nous elements de mobiliari urbà, renovant-se els escocells i mantenint-se les actuals espècies vegetals als elements de jardineria.

L’actuació a Salvador Tormo segueix la línia de la recent intervenció al carrer Pare Fullana, al barri de Sant Rafel, on també s’ha ampliat l’espai per a vianants i millorat la xarxa d’aigua potable.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí