Ontinyent inicia les obres entre el nucli urbà i el polígon de Sant Vicent soterrant les línies de telefonia

0
1331
Imatge de les obres a Ontinyent.

L’actuació, que crearà una nova vorera ciclopeatonal, modifica el trànsit d’accés a la població des de la carretera CV-650

Les obres entre de millora de la comunicació entre el nucli urbà i el Polígon Industrial de Sant Vicent ja estan en marxa, i s’han iniciat amb el soterrament de les línies aèries de telefonia a la zona. L’actuació, que servirà per millorar l’accés de vianants i cicilistes per la part esquerra d’aquest accés, es va posar en marxa la setmana passada, amb una inversió de 400.000 euros executada per l’Ajuntament amb una subvenció al 50% de Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

Cal recordar que amb motiu d’estes obres el transit d’entrada a la ciutat des de la carretera CV-650 es veu subjecte a diverses modificacions: des de la rotonda del Pont de Sant Vicent, els vehicles que vullguen anar al centre urbà han d’anar per aquest pont; i els qui van cap al Polígon Industrial de Sant Vicent han de continuar fins la interesecció de la CV-650 amb el carrer Melcior Torró. Finalment, els vehicles procedents dels camins dels Presos i La Pòlvora que vullguen anar al centre urbà, han d’anar també fins la fins la intersecció de la CV-650 amb el carrer Melcior Torró. El trànsit en sentit d’eixida des del nucli urbà no registra cap canvi.

El regidor de Territori, Joan Sanchis, agraïa la comprensió del veïnat amb unes obres suposen la IV Fase d’una actuació global de millora d’aquest Polígon i els seus accessos, que incloïen a la fase anterior una millora de la connexió en la part confrontant de la que és ara objecte d’actuació. En concret, les obres contemplen la creació d’una vorera ciclopeatonal; millores en els paviments dels vials; ampliació de la xarxa d’aigua potable; soterrament de la línia de telecomunicacions existent; ampliació de l’obra civil d’enllumenat públic; i millores en la senyalització del polígon i la carretera.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí