Ontinyent inicia les obres del nou camp de futbol-8 de gespa artificial de la Puríssima

CaixaBank - MyBox

0
803
Imatge de les obres que s'han iniciat esa setmana

Els regidors d’Esports i Territori visiten unes obres subvencionades al 50% per la Federació Valenciana de Futbol i que es perllongaran durant al voltant de 4 mesos

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat esta setmana les obres del nou camp de futbol-8 de gespa artificial de la Puríssima, al barri de Sant Rafel. Els regidors d’Esports (Óscar Borrell) i Territori (Jaime Peris) visiten unes obres pressupostades en 140.000 euros, subvencionades al 50% per la Federació Valenciana de Futbol (FFCV), en virtut del conveni signat per l’alcalde, Jorge Rodríguez, amb el President de la FFCV, Vicent Muñoz.

Cal recordar que aquest conveni va ser anunciat pel primer edil en la presentació de la temporada 2016/2017 dels equips de l’Escola de Futbol Esport Base, que utilitzen regularment tant aquest terreny de joc com el camp adjacent de futbol-11 reformat en 2015 amb ajuda de l’Ajuntament i la Diputació. Després de treballar-se en els detalls del conveni, signar-se i tramitar-se l’obra, l’actuació comença esta setmana, prèviament a la presentació de la temporada 2017/2018 que tindrà lloc aquest dissabte.

Borrell i Peris coincidien en destacar la importància de comptar amb la col·laboració d’altres administracions i entitats, “cosa que ens està permetent superar els 1’5 milions d’inversions directes en infrastructures esportives en poc més de 2 anys”, apuntaven. Óscar Borrell remarcava que Ontinyent ha estat un dels pocs municipis en signar un conveni d’estes característiques amb la Federació de Futbol, “una oportunitat que no podíem desaprofitar per atendre una demanda històrica de l’escola de futbol, una entitat amb més de 400 xiquets i xiquetes que fa un gran treball per l’esport de base i femení, dos objectius prioritaris en la política esportiva d’aquest govern”, assenyalava.

Jaime Peris explicava que el nou terreny de joc comptarà amb una gespa idèntica a la que es va dotar en 2015 a l’adjacent camp de futbol-11, delimitant-se amb una vorera perimetral de formigó, i dotant-se d’un sistema d’evacuació de pluvials, canons de rec, preinstal·lació d’enllumenat, i equipament esportiu (porteries, banquets o xarxes), a més d’ampliar-se en una altura la grada existent a la intersecció amb els altres camps de gespa. En ser el termini d’execució estimat de 4 mesos, la previsió és que l’actuació estiga a punt entre desembre d’enguany o gener de 2018.

El President del Club Esport Base Ontinyent, Rafael Arcos, incidia en que comptar amb aquest nou camp de gespa artificial “era una necessitat tenint en compte el creixement de l’escola, i permet als equips entrenar sense haver de desplaçar-se al poliesportiu, a més de permetre’ns millorar el funcionament de competicions com els torneigs de Setmana Santa”. Arcos tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, la Diputació de València i la Federació de Futbol de la CV “que s’han implicat amb l’escola en aquestes i les anteriors obres”.

El President del Club Esport Base avançava que la presentació que tindrà lloc aquest dissabte des de les 17:30 als camps de la Puríssima “serà doblement il·lusionant, per començar una nova temporada amb 22 equips en la que a més hem augmentat la xifra de xiquetes als 3 equips femenins, i també per comprovar que l’anunci que ens va fer l’alcalde s’està acomplint i esta demanda històrica està fent-se realitat”, destacava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here