Ontinyent inicia la campanya de les eleccions més incertes pels efectes del cas de Jorge Rodríguez


0
587
Jorge Rodríguez (la Vall ens Uneix)

L’abandó de Jorge Rodríguez del PSPV a última hora i la creació d’un nou partit posa a prova els suports en la ciutat de l’actual alcalde i del seu anterior partit

Esta passada mitjanit ha començat a Ontinyent la campanya de les eleccions municipals, les més incertes que es recorden per la situació provocada per les circumstàncies del mateix alcalde, Jorge Rodríguez, qui va haver d’abandonar la candidatura del PSPV després d’alçar-se el secret del cas Alqueria pel qual se l’investiga per la seua gestió de la Diputació de València.

Davant esta situació Rodríguez, que s’ha emportat la majoria de la que anava a ser la llista socialista, ha forçat al PSPV a fer una llista més improvisada encapçalada per Margarita Llaudes, directora del departament de salut Xàtiva-Ontinyent. Així la qüestió serà saber quin nivell de suports conservaran Jorge Rodríguez o el PSPV que va obtindre junts el 62% dels vots de les municipals anteriors; o si hi haurà càstig amb abstenció o amb fugida cap a altres partits.

En l’inici de la campanya electora ha destacat no obstant l’acte multitudinari que va realitzar la nova formació de Jorge Rodríguez, mentre el PSPV ha realitzat una obertura més que discreta, sense cap presència per les xarxes socials.

 

En total hi ha sis candidatures que aspiren a estar presents a l’ajuntament d’Ontinyent. Estes estan encapçalades per Jorge Rodríguez (la Vall ens Uneix), Margarita Llaudes (Ontinyent), Nicolau Calabuig (Compromís), Mercedes Pastor (PP), Juan Revert (Ciudadanos) i Silvia Arques (Unides Podem).

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here