Ontinyent inicia els tràmits per contractar 42 desocupats dins el programa ‘Avalem Joves’

0
938
Pablo Úbeda i Joan Sanchis

L’ajuntament tornarà a incrementar els salaris dels beneficiaris per equiparar-los als dels treballadors municipals

L’Ajuntament d’Ontinyent ha iniciat els tràmits amb el SERVEF per a la contractació dels 42 desocupats que participaran enguany a la segona edició del programa ‘Avalem Joves Plus’ del Consell. Aquest programa, dotat amb fons europeus i autonòmics, suposarà subvenció a Ontinyent de 650.000 euros, que l’Ajuntament, com ja va fer en la primera edició, complementarà amb altres 220.300 euros per equiparar els salaris de les persones beneficiàries als de la resta del personal municipal.

El procés de selecció per a aquest programa es farà a través del SERVEF, que serà qui subministre el llistat de candidats/es als diferents llocs de treball. En tots els casos els i les aspirants hauran de ser menors de 30 anys i estar inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil. Segons els llistats definitius de demanda d’ocupació que s’han remés aquest dilluns des de l’Ajuntament al SERVEF, 31 dels beneficiaris deuran d’estar titulats i ocuparan llocs de feina als diferents departaments de l’Ajuntament, sent necessàries les següents titulacions: 13 CFGS Administració i Finances; 2 CFGS Animació Sociocultural; 2 Grau ADE; 2 Grau Magisteri en Educació Infantil; 1 CFGS desenrotllament d’aplicacions web/ administració de sistemes informàtics; 1 CFGS en disseny gràfic; 1 Grau en Turisme; 1 Grau en Finances i Comptabilitat; 1 Grau en Treball Social; 1 Grau en Dret; 1 Grau en Ciències Polítiques o Sociologia; 1 Grau en Periodisme; 1 Grau en Arquitectura Tècnica; 1 Grau Enginyer Tècnic Industrial (rama electricitat); 1 Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport; i 1 Grau en Pedagogia, psicologia, psicopedagogia o sociologia.

A més a més, es procedirà a la contractació de 11 persones no titulades entre 8 conserges, 2 peons d’obra i 1 ajudant de cementeri. En tots els casos les persones contractades tindran una dedicació de 37’5 hores setmanals durant 12 mesos, rebent una retribució mensual que anirà, segons la funció de la qualificació professional del lloc de treball, dels 1083 als 1627 euros bruts. El procés de selecció tindrà lloc durant les properes setmanes.

http://www.ontinyent.es/sites/default/files/u14/avalem_joves_2018_-_titulacions_i_ocupacions.pdf

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí