Ontinyent inaugurarà dissabte els 5 grans murals elaborats per artistes internacionals dins del I Festival de Primavera

  0
  924
  Sebas Velasco pintant el seu mural a Ontinyent.

  La jornada inclourà la presència dels artistes davant les seues obres, la projecció d’un video sobre l’elaboració i una actuació musical

  Ontinyent inaugurarà dissabte els 5 grans murals d’art urbà elaborats dins la iniciativa ‘MurArt’, inclosa al I Festival de Primavera posat en marxa per l’Ajuntament per combinar l’impuls a l’activitat econòmica i la cultura a la localitat.

  La jornada comptarà amb dues activitats: pel matí des de les 10:00 hores, els i les artistes de nivell internacional que han elaborat els murals estaran davant els mateixos, donant la possibilitat a les persones vianants de preguntar questions al respecte de les seues obres. Per la vesprada, des de les 20:00 hores tindrà lloc l’acte d’inauguració dels murals a la Plaça de la Concepció, que inclourà les intervencions de l’Alcalde Jorge Rodríguez, el Regidor de Promoció Econòmica Pablo Úbeda, la projecció d’un vídeo sobre l’elaboració dels murals i una actuació musical, comptant-se de nou amb la presència dels cinc artistes.

  Cal recordar que aquest grup d’artistes inclou a l’ontinyentí Dulk; el burgalés Sebas Velasco; la tarraconina Marina Capdevila; la corunyesa Lidia Cao i el francés Mantra. Els murals tenen tots una alçada d’entre 15 i 20 metres i s’han estat elaborant des del passat dilluns a l’Avinguda Vicente Gironés 1; Avinguda Vicente Gironés 3, Carrer Manuel Taverner 3; Carrer José Simó Marín 12 i Carrer Maians 67.

  Les activitats al voltant de ‘MurArt’ també incloïen aquest dijous i divendres a les 19:00 hores a la Biblooteca de Sant Josep dues xerrades col·loqui amb els autores i autores (dijous Marina Capdevila i Dulk; i divendres Sebas Velasco, Lidia Cao i Mantra), a les quals les persones assitents poden conèixer de primera mà el seu treball i trajectòries.

  DEJA UNA RESPUESTA

  Por favor ingrese su comentario!
  Por favor ingrese su nombre aquí