Ontinyent inaugura oficialment el nou Centre Cívic de Sant Josep

0
853
Jorge Rodríguez, al Centre Cívic Sant Josep.

L’alcalde i els regidors i regidores informen a la ciutadania sobre les actuacions executades i les properes inversions previstes al barri

L’Ajuntament d’Ontinyent inaugurava oficialment aquest dimecres el nou Centre Cívic de Sant Josep, al marc d’una jornada de ‘L’Ajuntament al barri’, la campanya de foment de la participació ciutadana impulsada pel consistori ontinyentí per augmentar el contacte directe amb el veïnat. Al llarg del matí, l’Alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, i diversos regidors i regidores de l’Ajuntament, explicaven a la ciutadania les últimes actuacions executades als barris, els nous projectes, i recollien suggerències i recomanacions de particulars i col·lectius de la zona.

Dins les diverses actuacions que es repasaven, i que superen els 1’2 milions d’euros des de 2019, s’inclouen les reurbanitzacions dles carrers Pintor Segrelles i Salvador Tormo; la millora de paviment als carrers Francisco Cerdà, Pius XII i Fra Lluís Galiana; la nova marquesina per al bus; les obres per resoldre els problemes d’inundacions a Benarrai; o el nou Centre Cívic del barri de Sant Josep, ubicat al parc del Mestre Ferrero. Pel que fa a les properes inversions, es troben les actuacions a la Glorieta (300.000 euros); Plaça de la Concepció (2’15 milions) i les obres de “Edificant” als CEIP Martínez Valls i Vicente Gironés (4’2 milions d’euros).

L’Alcalde Jorge Rodríguez i diversos regidors i regidores recorrien el nou centre, que es presentava formalment a la ciutadania tot i que ve oferint des de fa unes setmanes algunes activitats als seus més de 140m2. El primer edil destacava la importància “de culminar el treball que veniem fent per dotar al barri d’un lloc específic d’encontre i convivència, un treball que s’ha trobat el problema de la pandèmia però amb el qual hem pogut aconseguir aquest espai on compartir, jugar, xarrar i en definitiva conviure”.

El regidor de Majors Actius, José Rafael Sanchis, explicava que al nou centre s’ofereixen tot tipus d’activitats socials i culturals “i que si be venen especialment bé a

persones de certa edat, és un centre obert a qualsevol persona, un espai que suposa una alternativa a quedar-se a casa, un lloc on conviure en un punt tan important com el Parc del Mestre Ferrero, i on l’Associació Veïnal de Sant Josep ens ajudarà a dinamitzar l’espai”. El portaveu de l’Associació Veïnal del barri, Pepe Urenya, destacava que el nou centre “ajudarà al camí donar vida al barri, un barri que volem que siga un lloc amable on la gent puga socialitzar. Des de l’associació donarem suport al centre i impulsarem la seua dinamització, estem molt a gust en aquest centre i molt contents”, manifestava.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here