Ontinyent inaugura el nou camp de gespa artificial de l’Escola de Futbol Base de la Puríssima

0
1309
Imatge dels actes inaugurals del camp

L’Ajuntament i la FFCV han cofinançat una obra que atén la demanda històrica de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent, amb més de 400 esportistes i 24 equips

El nou camp de futbol-8 de gespa artificial als camps de futbol de la Puríssima, al barri de Sant Rafel d’Ontinyent, suposa “atendre una demanda històrica i mostrar novament la vocació esportiva de la ciutat”. Així ho manifestava l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presidia aquest diumenge l’estrena oficial del nou terreny de joc, que ha tingut un cost de 140.000 euros cofinançats a parts iguals per l’Ajuntament i la Federació Valenciana de Futbol (FFCV).

Jorge Rodríguez recordava que aquest nou camp de gespa era una demanda històrica per part dels més de 400 esportistes dels 24 equips de l’Escola de Futbol Esport Base Ontinyent, tot destacant que comptar la col·laboració amb administracions i entitats “ens ha permès acumular ja més de 1’5 milions d’inversions directes en infrastructures esportives al que portem de legislatura. La nostra és una ciutat amb molta vocació esportiva i en atenció a la mateixa hem comptat amb més inversions en esta línia de les que havíem tingut en molts anys”, manifestava.

El primer edil acudia acompanyat per una representació de regidors, encapçalats per l’edil d’Esports, Óscar Borrell, qui destacava que “des de l’Ajuntament sempre hem tingut el foment de l’esport base i femení com un dels nostres pilars bàsics dins de la política esportiva”. Borrell tenia també paraules d’agraïment a l’Escola per la seua labor “a favor del foment de l’esport i els valors que a aquest acompanyen com el treball en equip, la integració o la tolerància” afegia.

El President del Club Esport Base Ontinyent, Rafael Arcos, explicava que comptar amb aquest nou camp de gespa artificial “era una necessitat tenint en compte el creixement de l’escola, i permet als equips entrenar utilitzant tots ells estes instal·lacions, sense haver de desplaçar-se al poliesportiu. A més, comptar amb aquest nou camp ens donarà la possibilitat d’alternar més partits en competicions com els torneigs de Setmana Santa”. Arcos tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament, la Diputació de València i la Federació de Futbol de la CV “que s’han implicat amb l’escola en aquestes i les anteriors obres”.

L’acte incloïa un clínic de futbol base femení al que van participar xiquetes no federades d’entre 8 i 12 anys. Les esportistes van poder aprendre la metodologia de treball de les seleccions femenines autonòmiques amb els responsables del cos tècnic de la Federació. A continuació la Selecció Autonòmica Valenciana Aleví disputava un encontre amistós d’exhibició davant d’un equip representatiu del Club Esport Base Ontinyent (CEBO).

El nou terreny de joc compta amb una gespa idèntica a la que es va dotar en 2015 a l’adjacent camp de futbol-11, delimitant-se amb una vorera perimetral de formigó, i dotant-se d’un sistema d’evacuació de pluvials, canons de rec, preinstal·lació d’enllumenat, i equipament esportiu (porteries, banquets o xarxes), a més d’ampliar-se en una altura la grada existent a la intersecció amb els altres camps de gespa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here