Ontinyent impulsa una ‘Amazon’ pròpia, la primera plataforma de compres de comerç local valenciana

0
1796
La nova plataforma d'Ontinyent s'ha presentat de cara a les compres de Nadal

L’alcalde i la presidenta de Comerç IN destaquen la importància de donar resposta des del xicotet comerç a l’augment de la compravenda online

Coincidint amb l’arribada de la campanya de Nadal, Ontinyent ha posat en marxa la primera plataforma de compres de comerç local de la Comunitat Valenciana: www.compraenontinyent.com. Es tracta d’un espai web posat en marxa per l’assocació de comerciants Comerç In amb el suport de l’Ajuntament, integrat a la web www.comercioin.com , on tots els establiments associats que ho desitgen poden incloure els seus productes, ordenats per seccions, marques i comerços, per tal de vendre’ls online amb un termini d’enviament de 24 hores.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, que presentava la plataforma junt a la presidenta de Comerç IN, María José Alhambra, i el regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Pablo Úbeda, explicava que aquesta iniciativa “ens situa en un nou nivell dins la nostra aposta per aplicar la innovació a tots els àmbits de la gestió. En aquest ca al comerç local, al que ja venim reforçant amb els 150.000 euros anuals amb que dota l’Ajuntament al Consell Econòmic i Social que inclou la posada en marxa d’iniciatives per atraure clients als establiments per la ciutat, ara també a través d’internet. Volem que la gent continue entrant a les tendes, però abans d’entrar en Amazon, que busquen en l’Àmazon d’Ontinyent”, assenyalava.

La web forma part del projecte d’impuls a la digitalització del sector al qual venen treballant l’Ajuntament i Comerç IN, i que als últims mesos s’han inclòs també altres accions com la presentació de la nova APP de l’associació o la posada en marxa d’un “rasca rasca” digital. Iniciatives que la presidenta de Comerç IN, María José Alhambra, explicava que “ens serveixen per oferir la possibilitat també de comprar des de casa els productes dels nostres establiments. Créixer a soles en aquest sentit seria impossible per a molts d’ells, però agrupant-se baix el paraigues de l’associació i comptant amb el suport de l’Ajuntament, que sempre està al nostre costat, anem a seguir adaptant-nos als nous temps”, manifestava.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, incidia en què “com venim dient, la revolució digital ha vingut per a quedar-se, també al comerç. Per això venim recolzant iniciatives com aquesta plataforma, com l’APP de Comerç IN o els també pioners rasca-rasca digitals, tot gràcies al conveni que vam posar en marxa al seu dia, però també estem oferint accions de formació com els 14 cursos vinculats a la digitalització que hem fet enguany. Volem seguir marcant el camí en l’impuls als nostres sectors productius, i estem orgullosos de ser pioners en la nostra aposta per la innovació i la digitalització del comerç local”, concloïa.

Sorteigs sense paperetes via whatsapp

Altra novetat al marc del projecte d’impuls al comerç digital va a ser la realització de sorteigs via whatsapp. Cada dia, del 3 de desembre, fins al 5 de gener es sortejarà un premi, excepte els diumenges als quals s’obriran els comerços, 22, 29 i 5, quan es realitzarà el sorteig de 10 regals. Es podrà participar passant la targeta in en el moment de la compra, on a més d’acumular punts, s’assignarà una participació per al sorteig; però també estarà l’opció d’enviar un whatsapp a 615.21.84.86 amb la paraula “ALTA” on es podrà enviar una foto del tiquet de compra i s’assignarà una participació en el sorteig. Aquesta iniciativa, desenvolupada junt als municipis de Teruel i Villena, també és pionera en la seua implantació, i permetrà optar al sorteig dels més de 3.000 euros repartits en 56 premis. Des de Comerç In s’ha recordat també que per a qui no tinga clar què regalar en estes dates també es comptarà per primera volta amb targetes-regal per canviar als establiments adherits.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here