Ontinyent i la Mancomunitat de la Vall tindran un traductor al valencià de textos administratius

0
557
promoc. valenciano
La plataforma la conformen 53 mancomunitats i municipis

L’Ajuntament d’Ontinyent i la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida formen part de la plataforma presentada hui de mancomunitats i municipis valencians que facilite la traducció dels textos administratius “un projecte que se sumarà al treball que cada dia realitzen tècnics i que millorarà el resultat i la rapidesa en l’obtenció de la traducció” segons ha explicat el conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora.

Esta plataforma estarà conformada per un total de 53 ajuntaments i mancomunitats que estarà impulsada per la conselleria i l’Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL) per coordinar les actuacions en matèria de normalització lingüística. En este han estat presenta la presidenta de l’AVL, Ascensió Figueres, així com la presidenta de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies, Elena Bastidas.

Font de Mora ha manifestat que “amb este acord volem donar un impuls a les tasques de promoció més directe per aconseguir que el valencià siga un instrument de comunicació natural entre tots els ciutadans de la Comunitat, per això, anem a oferir una plataforma de traducció que facilite les tasques del personal dels ajuntaments”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here