Ontinyent i la Generalitat renoven el conveni per donar continuïtat l’oficina del PROP a la ciutat


0
752
Ajuntament d'Ontinyent.

A causa de la COVID, des d’el mes de juny passat l’atenció presencial es presta exclusivament amb cita prèvia

El Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica i l’Ajuntament d’Ontinyent per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l’Oficina PROP mixta A LA CIUTAT.

Els punts d’atenció de la Generalitat estan distribuïts geogràficament en tota la Comunitat per a donar informació general sobre tràmits, procediments o ocupació pública de l’Administració i emetre certificats digitals i @clau que permeten la tramitació telemàtica segura.

La seua finalitat és prestar un servei més pròxim a la ciutadania a fi de facilitar i descentralitzar la gestió dels serveis administratius, a més d’oferir una atenció personalitzada.

Les oficines PROP mixtes situades generalment en locals de l’Entitat Local o Mancomunitat faciliten els tràmits de la ciutadania amb la Generalitat de forma integrada amb els principals serveis municipals, evitant desplaçaments innecessaris als veïns i oferint un servei de qualitat, optimitzant recursos i guanyant en eficiència. Són. Per tant, un clar exemple de cooperació entre administracions.

El PROP d’Ontinyent oferirà informació general de l’Administració i permetrà l’expedició de certificats digitals i Cl@ve. A més, l’ajuntament continuarà fent les tasques de registre públic.

La Generalitat, per part seua, contribuirà a la millora dels serveis, realitzarà enquestes de satisfacció entre els usuaris i usuàries de l’oficina i informarà l’Ajuntament d’Ontinyent dels resultats obtinguts.

Aquest conveni no suposa obligacions econòmiques entre les parts i tindrà una duració de quatre anys.

Els PROP presten servei presencial en les seues instal·lacions des d’el mes de juny passat només amb cita prèvia. La ciutadania pot sol·licitar-la a través del següent enllaç o del telèfon 012 per a cada tràmit o gestió que desitge realitzar.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here