Ontinyent i Agullent demanaran al Govern que es declare a les localitats «zona catastròfica»

0
4218
Ple d'Ontinyent

Els plens de les lues localitats han aprovat per unanimitat demanar la declaració tècnica de «zona greument afectada per una emergència de protecció civil»

Els plens dels Ajuntaments d’Ontinyetn i d’Agullent van aprovar per unanimitat en tots dos casos demanar formalment al Govern d’Espanya de la declaració de «zona greument afectada per una emergència de protecció civil», coneguda com a “declaració de zona catastròfica».

Des d’Ontinyent la 1a tinent d’alcalde Natàlia Enguix donava les gràcies en nom del Govern d’Ontinyent “a la Policia, Bombers, Protecció Civil, regidores i regidors i a totes aquelles persones que han treballat per atendre esta situació”. Enguix recordava que una volta aprovats els decrets d’ajudes del Govern d’Espanya i la Generalitat, l’Ajuntament obrirà una Oficina d’Assessorament a les persones afectades per l’històric episodi de pluja, que prestarà atenció del 25 de setembre al 8 de novembre a la Casa de Cultura, de dilluns a divendres de 10:00 a 14:00 hores i dimarts i dijous de 16:00 a 19:00 hores.

Ple d’Agullent

Per la seua banda l’alcalde d’Agullent, Pau Muñoz, afirmava que «les pluges no només han provocat importantíssims danys i destrosses a infraestructures públiques com camins rurals, barrancs o el col·lector, sinó també a bens i propietats privades”. D’una altra banda el ple també va aprovar sol·licitar a la Generalitat i a la Diputació que incloguen el municipi d’Agullent en qualsevol línia d’ajuda que s’aprove destinada als municipis afectats pel temporal de pluges i vent dels passats dies.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí