Ontinyent habilitarà vora 3.000 places d’aparcament públic per a les festes de Moros i Cristians

0
1173
En total hi haurà 2.800 places públiques d'aparcament

L’Ajuntament condiciona un any més l’esplanada de 5.400 m² de l’antiga fàbrica de Gutiérrez Fité cedida pel seu propietari per ser utilizada durant la ‘Setmana Gran’

Ontinyent atendrà la demanda d’estacionament en festes amb un total de 2.800 places de pàrkings públics que està disposant l’Ajuntament per atendre la creixent demanda durant les festes de Moros i Cristians. A més, i com els anys anteriors, se suspendrà la zona blava des del 20 al 27 d’agost, ambdós inclosos, per afavorir l’aparcament durant uns dies on les circumstàncies de la ciutat són especials.

Des de l’àrea de Serveis Municipals s’està deixant a punt l’espai de 5.400 m2 ubicat al Camí Vell de Xàtiva, en l’esplanada de l’antiga fàbrica de Gutierrez Fité (zona accessible des de la coneguda com a “carretera de València”) cedida per quart any consecutiu pel seu propietari, Juan Albinyana. El regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta recordava que aquest espai, situat a menys de 400 metres lineals de la Plaça de la Concepció (on finalitza el recorregut de l’entrada de Moros i Cristians), “és molt útil per a atendre la necessitat extraordinària d’estacionament d’estos dies, i amb unes xicotetes tasques de neteja i l’enllumenat que ja venim emprant als últims anys va a ser molt útil”, destacava.

Enguany a més es comptarà per segona volta amb les 140 places estratègicament situades del pàrking de l’Avinguda de Sant Francesc, una superfície de 5.640 m2 situada a l’antiga fàbrica de Paduana, a pocs metres del tram final del recorregut de l’Entrada Morocristiana. Cal recordar que estes places se sumen a les del pàrkings de José Iranzo, el Recinte Firal, l’aparcament de la zona Germanies (terrenys baix el CEAM), l’aparcament del col·legi Carmelo Ripoll o l’obertura del pàrking de la Sala Gomis (Multiusos) durant el dia de l’Entrada. A més a més, s’ha renovat l’acord amb el Centre Comercial El Teler per a la utilització pública a preu reduït de part de les places d’estacionament del seu pàrking durant els 5 dies centrals de les festes.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí